humble-bundle-nabizi-9-star-wars-her-za-12-dolaru
Novinka Humble Bundle nabízí 9 Star Wars her za 12 dolarů

Humble Bundle nabízí 9 Star Wars her za 12 dolarů

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

4. 2. 2015 09:00 9

Milovníci Hvězdných Válek pozor! Na Humble Bundle se rozjela další slevová akce, která nabízí hned devět her s nálepkou Star Wars a to za pouhých 12 dolarů! A to stále ještě není všechno. Jak je totiž u Humble Bundle zvykem, nějaké hry do nabídky přibydou až časem.

Reklama

Součástí aktuálního balíčku Humble Bundle jsou počítačové hry Star Wars Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars: Dark Forces, Star Wars Battlefront II, Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Star Wars Republic Commando, Star Wars Empire At War: Gold Pack, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition a Star Wars: The Force Unleashed II.

Humble Bundle nabízí 9 Star Wars her za 12 dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Samozřejmě jako u každého Humble Bundle jsou tyto hry rozděleny podle ceny do tří skupin. První tři zmiňované můžete dostat za cenu, kterou si určíte sami, další tři (plus hry, které do balíčku přibydou později) získáte za cenu vyšší, než je průměrně zaplacená částka a poslední tři hry navíc pak získáte po zaplacení zmiňovaných 12 a více dolarů.

Všechny hry ze Star Wars Humble Bundle můžete aktivovat na Steamu. Část výdělku jde opět na charitativní účely.

Zdroj: Humble Bundle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama