aerocool-chysta-vydani-nove-verze-pc-skrine-ds200-s-tmavym-oknem-do-bocnice
Novinka AeroCool chystá vydání nové verze PC Skříně DS200 s tmavým oknem do bočnice

AeroCool chystá vydání nové verze PC Skříně DS200 s tmavým oknem do bočnice

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

31. 1. 2015 13:00

Firma AeroCool rozšiřuje svoji nabídku o novou verzi PC skříně DS200 ze série Dead Silence. Toto nové provedení je označené jako DS200 Black Window Edition a oproti původním modelům je vybavené akrylovým oknem do bočnice.

Reklama

Toto okno má rozměry 284 × 217 mm a má tmavé tónování.  Zbytek specifikací skříně je totožný s původním modelem. Pro připomenutí, jedná se o midi-tower skříně o rozměrech 210 × 485 × 527 mm, jejíž základem je šasi ze SECC oceli v kombinaci s panely z ABS plastu se syntetickým potahem připomínajícím koženku. 

Jednou z hlavních výhod skříně bude pro mnohé uživatele určitě integrovaný vícekanálový regulátor otáček ventilátorů s displejem, který je umístěný na vrchní panel. Na stejném panelu je k vidění také několik I/O prvků včetně dvou portů USB 3.0, dvou portů USB 2.0 a dvojice audio konektorů. 

AeroCool chystá vydání nové verze PC Skříně DS200 s tmavým oknem do bočnice
i Zdroj: PCTuning.cz

Vnitřní prostor DS200 umožňuje instalaci základních desek formátu ATX, na které můžeme umístit grafické karty s délkou až 290 mm a chladič procesoru s výškou až 170 mm. V případě, že odděláme jednu z klecí pro disky, se prostor pro grafické karty zvětší až na 410 mm. Odnímatelné klece jsou ve skříni dvě. Celkem do nich můžeme namontovat sedm disků, z nichž pět může mít 3,5" a dva 2,5" formát. Nechybí ani dvě 5,25" pozice umístěné za vrchní část čelního panelu.

AeroCool chystá vydání nové verze PC Skříně DS200 s tmavým oknem do bočnice
i Zdroj: PCTuning.cz

V základu se o chlazení skříně stará jeden 140mm čelní ventilátor a jeden zadní 120mm větrák. Čelní panel můžeme dále osadit ještě jedním 140mm ventilátorem. Další prostor pro 200mm nebo dva 140 či 120mm větráky se nalézá pod vrchním panelem. 

Cenu skříně bohužel zatím neznáme, nicméně měla by se pohybovat okolo 3 400 Kč. Pokud už vlastníte černou verzi skříně, můžete si okno do bočnice také samostatně přikoupit. Samotná bočnice s oknem je u nás k dostání přibližně za 400 Kč.

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama