ps4-byla-v-roce-2014-celosvetove-nejprodavanejsi-konzoli
Novinka PS4 byla v roce 2014 celosvětově nejprodávanější konzolí

PS4 byla v roce 2014 celosvětově nejprodávanější konzolí

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

17. 1. 2015 19:00 2

Společnost Sony oznámila, že konzole PlayStation 4 byla v roce 2014 nejprodávanější konzolí na světě. PS4 je zároveň i nejrychleji prodávanou konzolí v historii PlayStationu. Za 14 měsíců od uvedení konzole na trh se ji prodalo už 18,5 milionů kusů.

Reklama

Sony prostřednictvím svého mluvčího za tento úspěch všem svým zákazníkům poděkovala a vzkázala jim, že se těší na další významné mezníky v roce 2015 včetně epického line-upu exkluzivních PlayStation titulů. 

PS4 byla v roce 2014 celosvětově nejprodávanější konzolí
i Zdroj: PCTuning.cz

Poslední výsledky prodeje konzolí Xbox One Microsoft uveřejnil v listopadu, kdy konzole překročila mezník 10 milionů kusů. Toto číslo se však za prosinec mohlo výrazně změnit, neboť Xbox One se před svátky prodávala za zvýhodněnou cenu a stala se tak nejlépe prodávanou konzolí prosince. 

Je zřejmé, že Microsoft a Sony se o první místo v žebříčku nejlépe prodávaných konzolí budou přetahovat i nadále. Společnost Microsoft se v USA rozhodla prodávat svůj Xbox One i nadále za sníženou cenu 350 dolarů, zatímco Sony má na PS4 pro tento rok přichystáno více exkluzivních titulů. Co na to říkáte? Která konzole se dostane do vašeho obývacího pokoje (pokud už tam není, samozřejmě)?

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama