zakrivene-lg-g-flex-2-bude-levnejsi-nez-se-cekalo
Novinka Zakřivené LG G Flex 2 bude levnější, než se čekalo

Zakřivené LG G Flex 2 bude levnější, než se čekalo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 1. 2015 21:00

V příštích týdnech by se měl začít prodávat druhý smartphone od LG se zakřiveným displejem. Německý Amazon již novinku nabízí v rámci předobjednávky a cena je nižší, než se čekalo.

Reklama

Společnost LG před několika dny na největším světovém veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES) odhalila druhou generaci chytrého telefonu G Flex. Ten stejně jako původní model zákazníky láká především na prohnutý displej (zahnutí má rádius 700 milimetrů). Za povšimnutí stojí také supervýkonný procesor Snapdragon 810 se 64bitovou architekturou a zadní kryt, který se po poškrábání sám zahojí.

LG G Flex 2 je smartphone bez výraznějších slabin a výtečný kousek pro individualisty. Jeho celkový úspěch u uživatelů však bude záviset na ceně. Ta u předchůdce byla extrémní.

Pohled na webové stránky německého e-shopu společnosti Amazon však odhaluje jedno příjemné překvapení. Smartphone lze jejich prostřednictvím předobjednat za částku 599 eur, dle aktuálního kurzu 16 950 Kč. To je stejná cena, za kterou se u našich sousedů prodává 32GB verze Nexusu 6.

Původní LG G Flex na českém trhu startoval na doporučené ceně 19 990 Kč.

LGGflex

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama