ces-2015-kignston-predstavil-rychlou-microsd-kartu-pro-mobily-a-videokamery
Novinka CES 2015: Kignston představil rychlou microSD kartu pro mobily a videokamery

CES 2015: Kignston představil rychlou microSD kartu pro mobily a videokamery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 1. 2015 20:00

Tradiční výrobce paměťových médií Kingston představil zcela novou microSD kartu v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB, která je navržena zejména pro mobilní zařízení jako jsou smartphony, videokamery nebo digitální fotoaparáty.

Reklama

Paměťová karta nese název Kingston SDCA3 a nabízí především vysoké rychlosti pro ukládání dat. Díky rychlostem čtení 90 MB/s a zápisu 80 MB/s mohou milovníci sportů a adrenalinových zážitků, jakož i běžní uživatelé, zaznamenávat videa v kinematografické kvalitě v rozlišeních Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D a 4K2K.

S tím samozřejmě souvisí i skutečnost, že videa v uvedených rozlišeních až do 4K2K je možné přehrávat bez zadrhávání a přerušování. Vysoké rychlosti rovněž znamenají rychlejší přenosy souborů pro editaci na počítači.

Nová karta není jen velmi rychlá, ale disponuje rovněž zvýšenou odolností – je vodotěsná a odolná vůči nárazům, otřesům, rentgenovému záření a teplotě.

SDCA3 bude k dispozici jako samostatná karta nebo s adaptérem na velikost standardní SD karty v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB. Na novinku společnosti Kingston se vztahuje doživotní záruka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama