uz-brzy-odstartuje-novy-rocnik-oficialniho-mistrovstvi-cr-v-pocitacovych-hrach
Novinka Už brzy odstartuje nový ročník oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách

Už brzy odstartuje nový ročník oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 1. 2015 19:30

Ve dnech 29. ledna až 1. února bude Modrá škola v Praze Hájích hostit již 6. ročník festivalu fantastiky a her PragoFFest a hned potřetí za sebou bude právě tato akce zároveň startem nové sezóny oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách. Na festivalu totiž bude přítomna i první zastávka MČR Tour v roce 2015, která kromě klasického programu přiveze i soutěž v League of Legends o 10 000 Kč v hotovosti.

Reklama

Kdo bude chtít tuto lákavou částku vyhrát v rámci turnaje HAL3000 PragoFFest MČR Challenge, bude muset vynaložit nemalé úsilí a prokázat, že je na současné česko-slovenské scéně tím opravdu nejlepším. Výhra totiž čeká na toho, kdo porazí úřadujícího mistra ČR za rok 2014 – tým eXtatus – a vyzvat ho budou moci pouze týmy, které vítězně vzejdou z otevřených kvalifikací.

Ty se odehrají 14. a 21. ledna na www.PLAYzone.cz a z každé z nich postoupí jeden celek, který eXtatus vyzve v duelu hraném na tři vítězné zápasy.

Kvalifikační turnaje HAL3000 PragoFFest MČR Challenge:

  • kvalifikace, 14. ledna od 17:00
  • kvalifikace, 21. ledna od 17:00

Kromě HAL3000 PragoFFest MČR Challenge čekají na návštěvníky také veřejné turnaje v League of Legends, které se budou hrát formátem jeden na jednoho a tři na tři a vítězové si z nich odnesou ceny od partnerů seriálu MČR. Pro ně platí, že 1v1 se odehraje v pátek, zatímco 3v3 poté v neděli. Další informace o programu najdete průběžně na stránkách PLAYzone.

Veškeré soutěže se odehrají na certifikovaných sestavách HAL3000 MČR Pro s herními periferiemi Logitech a monitory Philips Brilliance v PLAYzone aréně mistrů, která jich nabídne hned ve dvaceti kusech. V době mimo turnaje budou tyto sestavy volně přístupné k vyzkoušení nejnovějších titulů z dílny společností Comgad a Playman. Protože MČR Tour na PragoFFestu je součástí seriálu LegendCon, mohou se fanoušci těšit na bohatý program spojený s hrou League of Legends.

Už brzy odstartuje nový ročník oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama