five-nights-at-freddy-s-3-uz-je-pravdepodobne-ve-vyrobe
Novinka Five Nights at Freddy's 3 už je pravděpodobně ve výrobě

Five Nights at Freddy's 3 už je pravděpodobně ve výrobě

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

4. 1. 2015 13:30

Nezávislá hororová hra Five Nights at Freddy's při vydání na podzim roku 2014 zaznamenala obrovský úspěch. Titul se několik týdnů držel na špici žebříčku nejprodávanějších her pro iOS a i prodeje skrze Steam musely jeho tvůrci Scottu Cawthonovi dělat obrovskou radost.

Reklama

Jakmile se kolem hry rozpoutal obrovský hype, který měli na starosti i přední Youtubeři, rozhodl se Scott Cawthon kout železo dokud je žhavé a během několika týdnů nám přinesl pokračování hry s názvem Five Nights at Freddy's 2. Hra to byla pěkná, vzhledem k délce vývoje však nepřinesla dostatečné množství novinek, které by její koupi opodstatnily. Nicméně i ona se pravděpodobně velmi dobře prodávala, neboť na stránkách nyní již série byl nejspíše velmi nenápadně představen její díl Five Nights at Freddy's 3.

Five Nights at Freddy's 3 už je pravděpodobně ve výrobě
i Zdroj: PCTuning.cz

Při pohledu na stránky hry Five Nights at Freddy's a potažmo i jednočlenného vývojářského studia ScottGames.com totiž nově můžete zahlédnout obrázek pro sérii typického plyšového medvídka, který doplňuje věta „I am still here“. Kdy se hry dočkáme, samozřejmě známo není, dá se však předpokládat, že to bude každým dnem, či týdnem. Pokud jste tedy fanouškem jednoho z předchozích dílů (hry na sebe nijak nenavazují, ostatně hra je poměrně dost primitivní), máte se na co těšit.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama