huawei-mediapad-x2-prijde-s-osmijadrovym-procesorem
Novinka Huawei MediaPad X2 přijde s osmijádrovým procesorem

Huawei MediaPad X2 přijde s osmijádrovým procesorem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 1. 2015 09:00

Internetem kolují technické specifikace a fotografie hliníkové konstrukce nového tabletu společnosti Huawei. K představení MediaPadu X2 by mohlo dojít už za několik dní na veletrhu CES. Informoval o tom server gizmochina.com.

Reklama

Čínský výrobce Huawei připravuje nový tablet s operačním systémem Android. Model s označením MediaPad X2 má bodovat hlavně nízkou cenou. První informace hovoří o částce okolo 265 eur, v přepočtu tedy necelých 7 400 Kč bez daně.

Jak už cena napovídá, tento přístroj nebude tím absolutně nejlepším na trhu. Výbava by měla zahrnovat sedmipalcový displej s rozlišením 1 920 × 1 200 obrazových bodů, čipset Kirin 925 s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali-T628 MP6 a 3 GB operační paměti. O žádné ořezávátko tedy ale také v žádném případě nepůjde.

Design MediaPadu X2 vsadí na rovné linky a jemně zaoblené hrany. V hliníkové konstrukci najdeme tlačítko pro vypnutí/zapnutí, slot pro paměťové karty, tlačítka pro ovládání hlasitosti a taktéž slot pro microSIM kartu, který dopředu prozrazuje, že s tabletem bude možné i telefonovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama