the-elder-scrolls-online-asi-brzy-bude-free-to-play
Novinka The Elder Scrolls Online asi brzy bude free-to-play

The Elder Scrolls Online asi brzy bude free-to-play

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

2. 1. 2015 15:00 10

Při uvedení MMORPG The Elder Scrolls Online na jaře minulého roku bylo spoustě lidem zřejmé, že o další onlineovku s měsíčními poplatky nebude v herním světě dostatečný zájem a vydavatel Zenimax ji bude muset dřív nebo později přetransformovat do free-to-play. Nejnovější kroky Zenimaxu přitom naznačují, že přechod na free-to-play by TESO mohl postihnout už během následujících měsíců.

Reklama

K těmto úvahám vede skutečnost, že Zenimax zkrouhnul nabídku předplatného v TESO. Zde si nyní můžete koupit předplatné na 30 a 90 dní, půlroční předplatné však z nabídky bylo před pár dny stáhnuto.

The Elder Scrolls Online asi brzy bude free-to-play
i Zdroj: PCTuning.cz

Zrušení nabídky 180 denního předplatného samozřejmě může mít na svědomí třeba jen skutečnost, že se špatně prodávalo. Na druhou stranu však je třeba dodat, že prodej půlročního předplatného Zenimax nic nestojí, takže z tohoto pohledu společnost nemá důvod, proč se ho zbavovat.

Kdy a zdali se free-to-play TESO dočkáme, je tedy i přes jasné náznaky stále ještě ve hvězdách. My bychom si však vsadili, že free-to-play TESO tu bude co nevidět. Jak to vidíte vy?

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama