asus-tuf-sabertooth-z97-mark-s-odolna-zakladni-deska-s-polarnim-vzorem
Novinka Asus TUF Sabertooth Z97 Mark S: Odolná základní deska s polárním vzorem

Asus TUF Sabertooth Z97 Mark S: Odolná základní deska s polárním vzorem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 12. 2014 20:45 4

Firma Asus představila základní desku Sabertooth Z97 Mark S z řady TUF, která jde do prodeje v limitované edici se speciálním polárním maskovacím vzorem.

Reklama

Na rozdíl od ostatních desek série TUF se nový model vyznačuje kompletně bílým provedením. Jeho zadní stranu zdobí dva čínské znaky vyjadřující „tygřího ducha“, což údajně značí extrémní odolnost. K dispozici bude navíc pouze v limitované edici, přičemž každá deska je individuálně očíslována.

Sabertooth Z97 Mark S je vybaven krytem Thermal Armor s maskovacím vzorem opatřeným dvěma ventilátory, které se starají o proudění vzduchu a rozptyl tepla. Deska obsahuje i softwarový nástroj TUF Thermal Radar 2, který prostřednictvím rychlé úpravy nastavení ventilátorů umožňuje zlepšit chlazení systému a zesílenou zadní výztuhu TUF Fortifier. Ta má zaručit, že se tištěný spoj nebude prohýbat ani kroutit.

Součástí výbavy nové desky jsou také odolné komponenty TUF a krytky TUF Dust Defenders zabraňující vniknutí prachových částic a nečistot přes externí porty.

Dostupnost a cena modelu Sabertooth Z97 Mark S TUF pro Česko a Slovensko zatím nebyla oznámena.

Asus TUF Sabertooth Z97 Mark S: Odolná základní deska s polárním vzorem
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama