styx-master-of-shadows-se-docka-sequelu-podivejte-se-na-vanocni-trailer
Novinka Styx: Master of Shadows se dočká sequelu, podívejte se na Vánoční trailer

Styx: Master of Shadows se dočká sequelu, podívejte se na Vánoční trailer

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 12. 2014 12:00

Ačkoliv Styx: Master of Shadows nebyla hojně propagovaná hra a spousta hráčů o ní ještě i teď, několik měsíců po jejím vydání, zrovna moc neví, jedná se o velmi zajímavý stealth titul, který v lecčem strčí do kapsy i všude protěžovaný restart Thiefa. 

Reklama

Hra Styx: Master of Shadows však v době svého vydání stála symbolických 20 dolarů, což nejspíše, společně s dobrými referencemi hráčů-ochutnávačů a herních magazínů, zlomilo pochybnosti a přimělo ke koupi hry dostatečné množství fanoušků žánru, takže se vývoj pravděpodobně zaplatil. Vydavatel hry Focus Home Interactive totiž uveřejnil nový trailer na pokračování hry.

Trailer pokračování hry Styx: Master of Shadows je opředen Vánoční tematikou a kromě toho, že hra bude dostupná jak pro PC, tak i pro konzole Xbox One a PS4 a že mistr stínů ve hře nebude mít čepici Santa Clause, toho moc neprozrazuje. Jelikož je však Styx pravděpodobně jedním z nejlepších goblinů, které jsme kdy ve hře potkali, shlédnutí tohoto trailer, alespoň hráčům původní hry, opravdu stojí. Hráli jste původní hru? A jak se vám líbila?

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama