goclever-uvedl-levne-tablety-insignia-800-win-a-1010-win
Novinka Goclever uvedl levné tablety Insignia 800 WIN a 1010 WIN

Goclever uvedl levné tablety Insignia 800 WIN a 1010 WIN

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 12. 2014 10:30 4

Insignia 800 WIN je osmipalcový model, který je ideální pro všechny, kdo hledají kompaktní mobilní zařízení s nízkou hmotností. Desetipalcový tablet Insignia 1010 WIN pak představuje produkt „dva v jednom“ a je alternativou klasickým notebookům. Má totiž i standardní klávesnici.

Reklama

V obou případech mohou uživatelé bezstarostně využívat celé množství aplikací pracujících pod Windows 8.1 a to na dotykovém displeji. Za zmínku stojí také informace, že v ceně zařízení je i balíček MS Office s licencí na jeden rok (software může být naistalován dodatečně i na notebook či PC), dále prostřednictvím služby One Drive virtuální úložný prostor o kapacitě 1 TB (pro ukládání fotografií, hudebních souborů a videa) a také díky službě Skype jedna hodina hovorů měsíčně (pro mobilní telefony a pevné linky) a to vše po celou dobu trvání licence.

Výkon tabletu Insignia 800 WIN zajišťuje čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3735E s taktem 1,3 GHz, který doplňuje operační paměť 1 GB. Displej je typu IPS s rozlišením 1280 × 800 pixelů. Specifikaci dotváří 16 GB vnitřní paměti, podpora rozhraní WiFi a Bluetooth (například pro možnost používat externí klávesnici) a dva fotoaparáty (zadní s rozlišením 5 Mpx). Baterie zajistí tabletu až 120 hodin v režimu stand-by a až 8 hodin nepřetržitého používání. Hmotnost zařízení je 350 gramů.

Insignia 800 WIN bude k dostání ve dvou provedeních. Bez klávesnice, nebo s dedikovanou klávesnicí, která slouží i jako pouzdro tabletu.

Druhá novinka, model Insignia 1010 WIN, je o něco větší zařízení. Specifikace jsou však obdobné jako u menšího provedení (IPS displej, procesor Intel Atom Z3735G, 1 GB RAM, 16GB interní paměť a slot pro microSD ). Navíc má tento desetipalcový model port microHDMI.

Hlavní výhodou v tomto případě je praktická, pevná klávesnice s kontaktním připojením, která slouží i jako kryt displeje. Díky této klávesnici lze tablet používat zcela účelně, tak jak je tomu u běžných notebooků.

Tablet Goclever Insignia 800 WIN je již nyní na trhu za doporučenou cenu 3 990 Kč (verze s klávesnicí v prodejnách Datart za 4290 Kč). Model Insignia 1010 WIN bude na trh uváděn postupně na přelomu roku za doporučenou cenu 5 999 Kč.

Na oba produkty je poskytovaná dvouletá záruka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama