identita-druhe-hratelne-postavy-zaklinace-3-byla-odhalena
Novinka Identita druhé hratelné postavy Zaklínače 3 byla odhalena!

Identita druhé hratelné postavy Zaklínače 3 byla odhalena!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

15. 12. 2014 21:45 1

CD Projekt Red před několika dny uveřejnil trailer, k němuž doplnil, že v něm vystupuje druhá hratelná postava Zaklínače 3: Divoký Hon. Problém byl, že ve videu se mihlo hned několik možných hratelných postav, takže identifikovat tu pravou bylo naprosto nemožné. Vývojáři nás však naštěstí nenapínali dlouho a dnes uveřejnili přesnou podobu postavy i s několika dalšími detaily.

Reklama

Druhou hratelnou postavou RPG Zaklínač 3: Divoký hon (v angličtině The Witcher 3: Wild Hunt) bude Ciri, plavovlasá dívka ze zmiňovaného traileru a také prominentní postava jak v novele Zaklínač, tak i v televizní sérii.

Identita druhé hratelné postavy Zaklínače 3 byla odhalena!
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve hře bude Ciri talentovaná bojovnice s mečem, která bude vynikat svou rychlostí, hbitostí a schopností zneviditelnit se. Vedle toho se však prý můžeme těšit i na další zajímavé schopnosti k odemknutí, konkrétně například na „Mytickou sílu“. Co bychom si však pod tímto názvem měli představit, známo není. Taktéž nevíme, jakou roli Ciri v příběhu sehraje, jelikož si dovedeme představit hned několik možných úhlů vyprávění. Jisté je jenom to, že hra i tentokrát bude klást důraz na dobrodružství samotného Geralta.

Jak jsme vás informovali před několika dny, vydání hry Zaklínač 3: Divoký hon bylo odloženo a to na 19. května 2015. Doufejme, že tentokrát to bude naposled.

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama