samsung-vybavi-svuj-ultrabook-ativ-book-9-plus-procesorem-broadwell
Novinka Samsung vybaví svůj ultrabook ATIV Book 9 PLUS procesorem "Broadwell"

Samsung vybaví svůj ultrabook ATIV Book 9 PLUS procesorem "Broadwell"

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 12. 2014 06:00 3

Společnost Samsung poslední dobou nebyla na trhu s notebooky a ultrabooky příliš aktivní a soustředila se hlavně na hybridní zařízení, tablety a chytré telefony, což by se mohlo brzy změnit. Svědčí o tom chystaný vylepšený model ultrabooku ATIV Book 9 PLUS, který bude vybaven procesorem řady "Broadwell".

Reklama

Původní ultrabook ATIV Book 9 PLUS již je sice nějakou dobu k vidění, nicméně doposud byl vybavený procesorem řady Haswell, který by měl u nové varianty NP40X3K nahradit procesor nové architektury Intel Broadwell. Mezi výbavou chystaného ultrabooku nalezneme stejně jako u původního modelu 13,3palcový displeje s rozlišením 3200 × 1800 pixelů, 4 GB operačních pamětí a 128GB SSD. Původní procesor Intel Core i5-4200U by však měl nahradit dvoujádrový procesor Core i5-5200U s taktem 2,2 GHz.

Samsung vybaví svůj ultrabook ATIV Book 9 PLUS procesorem "Broadwell"
i Zdroj: PCTuning.cz

O grafický výkon se bude starat grafická karta Intel HD Graphics a mezi konektivitou nalezneme dva porty USB, bezdrátové připojení přes Wi-Fi a Bluetooth a také možnost připojení externího zobrazovacího zařízení bezdrátově pomocí technologie WiDi. Chybět by neměl ani předinstalovaný operační systém Windows 8.1.

Nový model ATIV Book 9 Plus (NP40X3K) by se měl na trhu objevit již brzy za cenu pohybující se kolem 1 000 € (27 600 Kč). 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama