razer-vydava-svuj-prvni-studiovy-digitalni-mikrofon-seiren
Novinka Razer vydává svůj první "studiový" digitální mikrofon Seirēn

Razer vydává svůj první "studiový" digitální mikrofon Seirēn

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 12. 2014 13:30 10

Společnost Razer je známá zejména výrobou herních periferií. Se hraním jsou ale poslední dobou spjaté také tzv. "let's playe" šířené například prostřednictvím YouTube. Většinou se jedná o herní záznam nebo video streamované v reálném čase, které je doplněné hlasovým komentářem hráče. Právě těmto hráčům a YouTuberům je určen nový produkt od Razer nazvaný Seirēn.

Reklama

Jedná se o "studiový" mikrofon, který je vhodný pro záznam hlasu při živém streamování videí, ale také pro pořizování hudebních nahrávek. Mikrofon je kondenzátorový a využívá pro připojení rozhraní USB. Vybavený je třemi 14mm membránami (kapslemi) s frekvenčním rozsahem od 20 Hz do 20 kHz a citlivostí pohybující se kolem 4,5 mV/Pa (1 kHz).

Razer vydává svůj první "studiový" digitální mikrofon Seirēn
i Zdroj: PCTuning.cz

Seirēn nabídne celkem čtyři směrové charakteristiky nahrávání. Mikrofon můžeme využít pro kardioidní, stereo, bi-směrové a všesměrové nahrávání. Ve všech čtyřech režimech nahrávání je vzorkovací frekvence 192 kHz (24bitová). Součástí mikrofonu je také sluchátkový zesilovač, který umožňuje při připojení sluchátek poslouchat nahraný záznam v reálném čase a bez zpoždění. 

Razer vydává svůj první "studiový" digitální mikrofon Seirēn
i Zdroj: PCTuning.cz

Razer Seirēn by měl být k dostání již brzy za cenu 179,99 euro (4 960 Kč). K mikrofonu si budeme moci za 49,99 euro (1 380 Kč) přikoupit také držák s pop filtrem. Pokud se chcete sami stát YouTuberem, můžete na weboých stránkách Razer požádat o sponzorství, které vám může zajistit při koupi mikrofonu výraznou slevu. Zkušení, známější YouTubeři pak mohou získat mikrofon společně se sluchátky dokonce zdarma. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama