osmipalcovy-tablet-s-windows-pipo-w2-dorazil-do-cr
Novinka Osmipalcový tablet s Windows PiPO W2 dorazil do ČR

Osmipalcový tablet s Windows PiPO W2 dorazil do ČR

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 12. 2014 22:00 2

Na český trh míří levný tablet PiPO W2, který je vybaven operačním systémem Windows 8.1, výkonným procesorem od Intelu a osmipalcovým displejem s dobrými pozorovacími úhly. PiPO W2 má sice nižší modelové označení než stávající W4, jedná se však o vyšší model s větší paměťovou kapacitou.

Reklama

Plnohodnotný systém Windows 8.1 je poháněný čtyřjádrovým procesorem od Intelu úsporné architektury Bay Trail a umožňuje práci i v aplikacích desktopového systému.

Z tabletu tak dělá nejen mobilní pracovní nástroj vhodný jako náhradu PC či notebooku na cestách, ale i herní konzoli. Tablet je ideálním doplňkem i pro současné majitele mobilních telefonů s Windows Phone, s nimiž sdílí totožnou filosofii ovládání přes stejné rozhraní.

Zobrazení na osmipalcovém IPS panelu o rozlišení 1 280 × 800 px má na starosti grafika s maximálním taktem 646 MHz, která výkonově obstojí i při herním využití. Výbavu dále doplňuje dvojice kamer, zadní s rozlišením 5 Mpx a přední 2Mpx, která je vhodná především pro videohovory.

Interní 32GB úložiště lze rozšířit pomocí microSD karty, dále na horní straně tabletu najdete port microUSB, obrazový výstup micro HDMI, 3,5mm sluchátkový jack a mikrofon. Samozřejmostí je pak podpora bezdrátových sítí v konfiguraci 802.11 b/g/n a úsporné Bluetooth verze 4.0. Díky integrovanému portu HDMI můžete velmi snadno tablet přetvořit v základ domácího počítače.

Součástí programové výbavy je roční licence na Office 365, nákupem tak získáte kompletně vybavené zařízení pro každodenní práci i zábavu.

Doporučená cena včetně DPH a všech zákonných poplatků je u PiPO W2 stanovena na 4 490 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama