mad-catz-chysta-vydani-dvojice-hernich-ovladacu-pro-zarizeni-se-systemem-ios
Apple Novinka Mad Catz chystá vydání dvojice herních ovladačů pro zařízení se systémem iOS

Mad Catz chystá vydání dvojice herních ovladačů pro zařízení se systémem iOS

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 12. 2014 09:00

Přibližně před rokem a půl uvedla značka Mad Catz na trh gamepad C.T.R.L.R. určený lidem, kteří rádi hrají na chytrých zařízeních s operačním systémem Android. Tento herní ovladač by nyní měly doplnit další dva modely určené pro zařízení se systémem iOS.

Reklama

Tyto ovladače výrobce nazval C.T.R.L.i a Micro C.T.R.L.i a můžeme je připojit k zařízením iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air 2, iPad mini 3, iPad Air, iPad mini 2 a iPod touch (5. generace) běžícím na iOS 7 nebo 8. Jak již název napovídá, druhý model je o něco menší (přibližně o 20 %) a je ideální pro mladší hráče a vhodnější pro častou přepravu. 

Mad Catz chystá vydání dvojice herních ovladačů pro zařízení se systémem iOS
i Zdroj: PCTuning.cz

Oba ovladače mají velice podobné uspořádání tlačítek jako ovladač od konzole Xbox 360 společnosti Microsoft. Na ovladači tak nechybí dva klouboučky, čtyři ovládací tlačítka a čtyřsměrný ovládací kříž (d-pad). Pro připojení obou modelů slouží bezdrátová technologie Bluetooth. Napájení je zajištěno dvěma AAA bateriemi, které by měly ovladače udržet v chodu přibližně 30 hodin intenzivního hraní. Na App Store je ke stažení také aplikace, která zajišťuje správný chod ovladače.

O ceně a konkrétním datu vydání prozatím výrobce mlčí. Cena by se však mohla pohybovat podobně jako Mad Catz C.T.R.L.R. okolo 1 500 Kč. 

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama