vydani-rpg-zaklinac-3-divoky-hon-odlozeno-na-kveten-2015
Novinka Vydání RPG Zaklínač 3: Divoký hon odloženo na květen 2015

Vydání RPG Zaklínač 3: Divoký hon odloženo na květen 2015

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 12. 2014 11:00 7

Polské vývojářské studio CD Projekt RED oznámilo další odklad vydání třetího pokračování herní série o zaklínači Geraltovi z Rivie s podtitulem Divoký hon. 

Reklama

Původně měla hra vyjít už koncem minulého roku. Vývoj však zabral více času, než se očekávalo a tak bylo vydání odsunuto o více než rok. Ještě donedávna bylo vydání plánované na únor příštího roku, což se nyní opět změnilo. Vývojáři totiž oznámili další 12týdenní zpoždění. Hra by tedy měla vyjít 19. května roku 2015. Na vině je podle slov CD Projekt RED "samotná velikost a složitost" hry. Jinými slovy vývojáři doposud nestihli vychytat veškeré mouchy a chyby hry. Vývojáři také přiznali, že datum vydání nastavili poměrně ukvapeně.

Vydání RPG Zaklínač 3: Divoký hon odloženo na květen 2015
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Studio CD Projekt RED pro fanoušky série připravilo také omluvný dopis, v němž zmiňuje, že na zpoždění má vliv řada faktorů a problémů spjatých s velikostí herního světa a celkovou složitostí hry. Zároveň se dozvídáme, že studio objevilo těsně před vydáním řadu detailů, které je třeba doladit a opravit. Studio se chce před vydáním svého stěžejního díla přesvědčit o tom, že nabídne zákazníkům produkt s naprostým minimem chyb, který si budou moci naplno užít. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama