xiaomi-miband-osobni-trener-ve-forme-naramku-za-1-000-kc
Novinka Xiaomi MiBand: osobní trenér ve formě náramku za 1 000 Kč

Xiaomi MiBand: osobní trenér ve formě náramku za 1 000 Kč

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 11. 2014 12:00 1

Společnost Stark Distribution, evropský distributor produktů čínské značky Xiaomi, představila nový fitness náramek značky Xiaomi nazvaný MiBand.

Reklama

MiBand je chytrý náramek, který je pomocníkem při plnění denních sportovních limitů, a má za úkol motivovat ke zdravému životnímu stylu a pohybu. V počátečním nastavení nositel uvede svoji výšku, váhu a věk a náramek mu následně zpracuje výstup v podobě počtu kroků, kilometrů a spálených kalorií. Vlastní denní cíl si lze samozřejmě také změnit. 

Xiaomi MiBand: osobní trenér ve formě náramku za 1 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Mezi další funkce náramku patří také automatické monitorování spánkového režimu. MiBand umí na základě nastavitelného budíku nositele probudit v nejlehčí fázi spánku pomocí vibrací. Vibrace slouží také k oznámení příchozích hovorů na připojeném telefonu. Pokud jste vlastníky telefonu stejné značky, umí náramek také automaticky tento telefon odemknout, když ho vezmete do ruky. Denní výsledky vaší aktivity lze snadno prohlížet a porovnávat pomocí aplikace na chytrém telefonu. Komunikace mezi náramkem a telefonem probíhá pomocí bezdrátové technologie Bluetooth 4.0. 

Náramek je tvořen měkkým silikonovým páskem, který zajišťuje nízkou hmotnost a voděodolnost (certifikace IP67). Na vrchu MiBand je umístěný hliníkový štítek se třemi LED diodami, které uživatele informují o úrovni nabití a plnění fitness limitu v daném dni. Barvu diod lze měnit v nastavení. Jedná se o velice jednoduchý náramek, který nemá displej, tudíž se pochlubí velice slušnou výdrží, která při běžném používání dosahuje až 30 dní. 

Xiaomi MiBand: osobní trenér ve formě náramku za 1 000 Kč
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Vzhledem k jednoduchosti náramku se nejedná ani o zas tak drahou záležitost. Za MiBand totiž u nás zaplatíme přibližně 1 000 Kč. 

Zdroj: TZ Stark Distribusion

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama