ubisoft-slibuje-ze-chyby-v-assassin-s-creed-unity-odstrani
Novinka Ubisoft slibuje, že chyby v Assassin's Creed Unity odstraní!

Ubisoft slibuje, že chyby v Assassin's Creed Unity odstraní!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 11. 2014 11:00 25

Po katastrofálním uvedení Assassin's Creed Unity, akčního RPG nové generace, se hráčskou společností namísto nadšení šířilo zděšení. Hra je od sklepa až na půdu prolezlá otravnými chybami, z nichž jsou chybějící části těla postav či oblečení zdaleka tím nejmenším zlem.

Reklama

V horším případě při hraní Assassin’s Creed Unity hrdina nenadále propadává stropy, nebo neviditelnými průrvami v zemi (některé bugy si můžete prohlédnout na stránkách zde). Vedle toho hra padá, nebo dochází k dramatickému propadu frame rate a to i na velmi silných strojích, což je po vydání ovladače vytvořeného speciálně kvůli této hře naprosto směšné. Zkrátka a dobře, situace kolem AC Unity byla neudržitelná a Ubisoft tak vystoupil s prohlášením, že základní chyby v programu odstraní nejnovějším patchem. Za tyto chyby Ubisoft považuje hlavně:

  • propadávání hlavního hrdiny skrze stropy a zemi

  • padání hry po připojení ke hře v co-opu

  • zasekávání hrdiny ve vozíku sena

  • zpoždění menu hry při jejím startu

Ubisoft slibuje, že chyby v Assassin's Creed Unity odstraní!
i Zdroj: PCTuning.cz

Po vydání prvního patche pak Ubisoft plánuje vydat řadu dalších aktualizací, které by se postupně měly vypořádat i s dalšími problémy, například poklesem frame rate, chybějícími končetinami a oblečením, problémy s hledáním hráčů do co-opu atd. 

Vydání rozbité hry se samozřejmě promítlo i do ceny akcí Ubisoftu (ve středu jejich cena klesla o 8,3%). Společnost vedle toho dostala obrovské množství dotazů a stížností na hru a dokonce došlo už i na vyhrožování. Hráčům zkrátka tečou nervy, ale kdo se tomu může divit. Komu jinému už máme věřit, že vydá parádní hru, když ne Ubisoftu? Jsme zvědaví, jak dopadne Far Cry 4, který vychází příští týden. Doufejme, že situace se nebude opakovat.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama