ve-vikendovem-balicku-humble-bundle-najdete-hry-od-tvurce-zname-serie-worms-team-17
Novinka Ve víkendovém balíčku Humble Bundle najdete hry od tvůrce známé série Worms, Team 17

Ve víkendovém balíčku Humble Bundle najdete hry od tvůrce známé série Worms, Team 17

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 11. 2014 13:00

Na Humble Bundle se rozjela víkendová slevová akce, která nabízí všechny skvělé hry od legendárních tvůrců z Team 17. Co to znamená? Že byste se měli připravit na červí smršť!

Reklama

Studio Team 17 se proslavilo tvorbou multiplayerových akčně strategický 2D her, v nichž se proti sobě staví skupinky červů, kteří se (po tazích a za pomoci více či méně ujetých zbraní, např. výbušné ovce) snaží zlikvidovat své protivníky. Sranda je to náramná, zvlášť pokud hrajete proti známým a kamarádům třeba i u jednoho počítače, na což myslí i samotný slevový balíček. 

Ve víkendovém balíčku Humble Bundle najdete hry od tvůrce známé série Worms, Team 17
i Zdroj: PCTuning.cz

V nabídce „zaplať, kolik chceš“ najdete tituly Worms, Worms Armageddon, Worms Ultimate Mayhem Deluxe Edition, Worms Pinball, Worms Crazy Golf, Super Frog HD a Alien Breed Trilogy. Pokud zaplatíte více jak 6 dolarů, zpřístupníte si navíc ještě hry Worms Revolution Gold, Worms Reloaded GOTY Edition, Overruled! a Light. No a nakonec pokud se plácnete přes kapsu a z peněženky vysypete více jak 15 dolarů, bude na vás čekat i nejnovější hra vydaná Team 17 a to logická Flockers plus 4 kopie hry Worms Clan Wars. 

Nabídka Humble Weekly Bundle bude na stránkách společnosti dostupná něco málo přes 6 dní, takže na nákupy máte dostatek času. Jo a nezapomeňte, nakoupit můžete třeba i jen tak – část peněz (pokud neoznačíte jinak) jde opět na charitu.

Zdroj: Humble Bundle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama