zdarma-na-gogu-zaklinac-2-a-mount-blade-bez-drm-ochrany-a-dalsi-spousta-her-se-slevou
Novinka Zdarma na GOGu: Zaklínač 2 a Mount & Blade bez DRM ochrany (a další spousta her se slevou)

Zdarma na GOGu: Zaklínač 2 a Mount & Blade bez DRM ochrany (a další spousta her se slevou)

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 11. 2014 12:30 11

Na GOG.com se rozjel velký výprodej her bez DRM ochrany, během něhož můžete s výraznou slevou zakoupit více než 700 zajímavých her. Součástí akce je rovněž možnost stáhnout si zdarma hry Zaklínač 2 a Mount & Blade. 

Reklama

 Mount & Blade přitom dostanete okamžitě po kliknutí na příslušný banner, zisk Zaklínače 2 je podmíněn 7mi různými návštěvami v rozpětí 4 hodin. Tímto krokem chce GOG.com přimět zákazníky k prohlídce svých stránek v různých časech, neboť i jednotlivé slevy a slevové balíčky jsou časově omezeny. Jinými slovy pakliže si nechcete nechat ujít žádnou slevu, budete muset GOG.com kontrolovat průběžně. A jaké slevy tam najdete právě teď?

Zdarma na GOGu: Zaklínač 2 a Mount & Blade bez DRM ochrany (a další spousta her se slevou)
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdaleka nejzajímavější aktuální nabídkou na GOG.com je balíček všech her Mount & Blade se 75% slevou za 8,17 € (původně 31,87 €), balíček her s pravidly Dungeons & Dragons s 80% slevou za 16,60 € (původně 84,60 €), nebo předprodej her Pillars of Eternity a Zaklínač 3: Divoký Hon s 10% slevou za 36,99 € a 35,99 €. Jak už jsem se však zmínila, většina nabídek je časově omezena, takže doporučuji stránky GOGu kontrolovat průběžně a to až do konce akce, který je stanoven na 25. 11. 2014.

Zdroj: GOG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama