microsoft-uz-rozeslal-temer-10-milionu-xboxu-obchodnikum-kolik-se-jich-dostalo-az-k-zakaznikum-vsak-stale-zamlcuje
Novinka Microsoft už rozeslal téměř 10 milionů Xboxů obchodníkům, kolik se jich dostalo až k zákazníkům však stále zamlčuje

Microsoft už rozeslal téměř 10 milionů Xboxů obchodníkům, kolik se jich dostalo až k zákazníkům však stále zamlčuje

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 11. 2014 14:00

Včera v pozdních odpoledních hodinách Microsoft zveřejnil, že se mu podařilo prodat téměř 10 milionů konzolí Xbox One. Prodeje nové konzole Microsoftu jsou znatelně horší, nežli prodeje nových konzolí Sony.

Reklama
Pokud porovnáme nejnověji zveřejněná čísla prodejů konzolí, zjistíme, že Xboxu One se k obchodníkům dostalo o 35% méně, nežli PlayStationů (10 milionů vs. 13,5 milionů kusů, které Sony uvedla před několika týdny). 

Microsoft už rozeslal téměř 10 milionů Xboxů obchodníkům, kolik se jich dostalo až k zákazníkům však stále zamlčuje
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Horší prodeje Xbox One nikoho nepřekvapí. Tato konzole měla velmi problematický launch, ať už kvůli počáteční nutnosti kupovat si konzoli i s neoblíbeným Kinectem, což se promítlo do její ceny, tak i kvůli slabšímu hardwaru. O tom že konzole se v některých regionech (Českou Republiku nevyjímaje) začala prodávat až s ročním zpožděním, zde snad ani mluvit nebudeme.

 

V několika posledních měsících se Microsoft pustil do inovací, které by měly prodeje jeho konzole podpořit. Tou hlavní je prodej konzole i bez Kinectu. Uvidíme, zdali díky tomu Microsoft Sony nakonec dožene, nebo rovnou předběhne. 

 

Zdroj: KitGuru

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama