bioware-pomohla-lesbickemu-paru-k-zasnoubeni-specialnim-levelem-pro-mass-effect
Novinka BioWare pomohla lesbickému páru k zasnoubení speciálním levelem pro Mass Effect

BioWare pomohla lesbickému páru k zasnoubení speciálním levelem pro Mass Effect

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

12. 11. 2014 11:00 9

Lidé (schválně nepíšu muži, protože to nereflektuje skutečný stav věcí) žádají o ruku svých partnerů mnoha důmyslnými způsoby. Tak například docela nedávno jsme tu měli Asiata, který svou partnerku požádal o ruku v srdci postaveném z nových iPhonů. Nápad to byl opravdu zajímavý, kam se ale hrabe asiat na lesbičku z USA, která svou partnerku požádala o ruku prostřednictvím speciálního levelu v Mass Effect.

Reklama

Fanynka Jackie se na tvůrce své oblíbené hry Mass Effect původně obrátila s nekonkrétní žádostí, chtěla pomoci získat ruku partnerky Amy. V BioWare se na to konto zamysleli a následně vyčlenili malý tým vývojářů, který se pustil do tvorby speciálního levelu. Když byl "zásnubní" level připraven, zbývalo už jenom vylákat Amy pod nějakou záminkou do ústředí společnosti, kde na ní překvapení čekalo. K tomu aktérům pomohla malá lest - BioWare Amy kontaktovalo a tvrdilo, že na výstavě PAX vyhrála možnost strávit den se svými oblíbenými vývojáři, což Amy s nadšením přijala.

BioWare pomohla lesbickému páru k zasnoubení speciálním levelem pro Mass Effect
i Zdroj: PCTuning.cz

Amy na ústředí BioWare samozřejmě doprovázela její partnerka Jackie. Jakmile Amy odehrála speciální level plný odkazů stran jejího vztahu, Jackie poklekla na koleno, z kapsy vyndala prstýnek a zeptala se, zdali ji Amy přijme za svou ženu. Jackie i tvůrci z BioWare prý v tu chvíli nemohli napětím dýchat, naštěstí pro ně však Amy nabídku přijala. Šťastná historka se šťastným koncem, to se BioWare povedlo, nemyslíte?

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama