prijdte-se-uz-tento-tyden-podivat-na-herni-veletrh-hray-expo
Novinka Přijďte se už tento týden podívat na herní veletrh HRAY! EXPO

Přijďte se už tento týden podívat na herní veletrh HRAY! EXPO

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 11. 2014 13:30 1

Všichni milovníci nejen počítačového hraní, zbystřete. Už tento týden se totiž uskuteční HRAY! EXPO, veletrh herních konzolí a počítačových her. Na akci, která se koná na holešovickém výstavišti v Praze, se můžete přijít osobně podívat od 13. do 16. listopadu.

Reklama

V rámci veletrhu HRAY! EXPO vyvrcholí také celoroční sezóna prestižního počítačového turnaje BenQ Grunex Challenge 2014. Na tuto akci se probojují pouze ty nejlepší týmy a hráči ve třech podporovaných hrách – MOBA hře League of Legends, FPS střílečce Counter-Strike: Global Offensive, a online karetní hře HearthStone. Kvalifikace probíhaly na portálu grunex.com až do začátku listopadu a nyní už je jasné, kdo se na tomto turnaji představí. Pro ty nejlepší týmy a hráče jsou připraveny lákavé odměny v podobě téměř 100 000 Kč v hotovosti, věcných cen a pro hráče League of Legends důležité Riot Pointy (RP), za které si ve hře mohou pořídit nové hrdiny či skiny na ně.

Pro všechny účastníky HRAY! EXPO je připraven bohatý doprovodný program plný soutěží. Na velké stage budou nejen mezi zápasy všechny přítomné diváky bavit hvězdy YouTube a League of Legends scény. Jmenovitě si přednášky a workshopy pro všechny přítomné připraví Pedro, Stejk, Martin Rota nebo Freeze s Mozillou a Herdynem. Kromě toho budete moci navštívit řadu zajímavých stánků nejen významných IT společností. V těchto stáncích si kromě vyzkoušení herních počítačů a notebooků, na kterých pro vás poběží nejnovější herní tituly, budete moci zasoutěžit o lákavé ceny.

Přijďte se už tento týden podívat na herní veletrh HRAY! EXPO
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro finalisty budou připraveny profesionální podmínky pro podání nejlepších výkonů. Hráči se utkají na herní sestavě LYNX Grunex Game a použity také budou monitory BenQ XL2430T. Všichni milovníci nejen IT zábavy by si neměli nechat ujít MSI Gaming Roadshow a Intel Overclocking show. Zajímavou akci nabídne také přítomný Big Shock! truck, který bude mít u počítačových hráčů naprostou premiéru. Pokud si v něm totiž zakoupíte výhodný 7pack, získáte každý PC hru Driver: San Francisco úplně zdarma!

Takže si poznamenejte, že 13. 11. až 16. 11.2014 na Výstavišti Holešovice v Praze nesmíte chybět! Vstupné na celou výstavu je 150 Kč. Kompletní informace a harmonogram turnajů i doprovodného programu naleznete na stránkách www.grunex.com.

Přijďte se už tento týden podívat na herní veletrh HRAY! EXPO
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama