monument-valley-se-uz-prodalo-pres-milion-kopii-autori-chystaji-rozsireni
Novinka Monument Valley se už prodalo přes milion kopií, autoři chystají rozšíření

Monument Valley se už prodalo přes milion kopií, autoři chystají rozšíření

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

11. 11. 2014 14:00

Free-to-play prodejní model hýbe světem, o tom není pochyb. Jeho úspěchy jsou natolik obrovské,  že by člověk klidně začal pochybovat o životaschopnosti prodeje her klasickým způsobem, tedy v tzv. prémiovém modelu (výměnou za pevně danou sumu peněz dostanete k dispozici celou hru). 

Reklama

Naštěstí pro odpůrce jakýchkoliv F2P se stále ještě najdou hry, které dokazují, že budoucnost mobilních her nespočívá jen ve "hraní zdarma". Mezi tyto tituly patří například adventura The Walking Dead, logická hra The Room, FPS série Modern Combat, nebo série strategických her Kingdom Rush. Nově se pak mezi tyto hry zařadila i logická Monument Valley, která v uplynulých hodinách překročila hranici 1,4 milionu prodaných kopií. 

Monument Valley se už prodalo přes milion kopií, autoři chystají rozšíření
i Zdroj: PCTuning.cz

Monument Valley od studia Ustwo veřejnost zaujmula krásným grafickým zpracováním s mnoha optickými klamy, které měly nejen estetickou, ale hlavně hratelnostní funkci. Hráči si totiž sami museli některé optické klamy stavět, aby princeznu Idu (hlavní postavu hry) dovedli až na konec.

V reakci na obrovský zájem o hru autoři Monument Valley okamžitě začali pracovat na rozšíření s názvem Forgotten Shores, kterého se na iOS dočkáme už za několik dní (konkrétně 13. prosince tohoto roku). Už jste Moument Valley hráli? A co na tuto hru říkáte?

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama