nejnovejsi-hry-od-ubisoftu-se-vratily-na-steam
Novinka Nejnovější hry od Ubisoftu se vrátily na Steam

Nejnovější hry od Ubisoftu se vrátily na Steam

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

9. 11. 2014 10:20 9

Včera jsme vás informovali o tom, že nejnovější hry od Ubisoftu pravděpodobně nenajdeme na Steamu. Opravdu nepříjemná situace se pro hráče však nakonec vyvrbila docela jinak, příjemněji. Valve a Ubisoft se daly do dalšího vyjednávání a Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4 a The Crew se po několika denní odmlce na Steam vrátily. Společnosti přitom nepředpokládají, že by se situace už nějak změnila.

Reklama
Nejnovější hry od Ubisoftu se vrátily na Steam
i Zdroj: PCTuning.cz

Stažení nejnovějších her Ubisoftu ze Steamu trvalo pouze pár dní, pro hráče však byla hrozba velice nepříjemná. Namísto aby si dlouhoočekávané hry mohli koupit skrze nejpopulárnější digitální distribuční kanál současnosti, hrozilo, že se kvůli koupit hry budou muset vydat do kamenných obchodů, nebo na stránky menších prodejců jako je GreenManGaming, což by bylo dost nepohodlné. Neztrácely by tím však jenom hráči, ale i Valve s Ubisoftem. Steam je největším distribučním kanálem na světě, takže kdyby Ubisoft nevydal své hry zde, dost by na tom tratil, což však funguje také naopak. Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4 a The Crew jsou nejočekávanějšími hrami letošního podzimu s potenciálem prodat miliony kusů kopií, což ve výsledku produkuje obrovské zisky ať už je poplatek za prodej hry na Steamu docela malý. 

Proč se Valve s Ubisoftem nemohly dohodnout bohužel nevíme, hlavní však je, že tato hrozba nakonec pominula a my si i další skvělé hry od Ubisoftu budeme moci přidat do své knihovničky na Steamu.

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama