pri-nakupu-grafiky-nvidia-geforce-ziskate-zdarma-hru-the-crew-far-cry-4-nebo-assassin-s-creed-unity
Novinka Při nákupu grafiky nVidia GeForce získáte zdarma hru The Crew, Far Cry 4 nebo Assassin’s Creed Unity

Při nákupu grafiky nVidia GeForce získáte zdarma hru The Crew, Far Cry 4 nebo Assassin’s Creed Unity

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 11. 2014 11:00 9

nVidia oznámila novinky v partnerství se společností Ubisoft na poli technologického vývoje počítačových her. Výsledek? Nejočekávanější hry konce roku, tedy Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4 a The Crew, budou na akcelerátorech řady GeForce vypadat opravdu skvěle.

Reklama

V rámci proma „Vyber si svou cestu“, které startuje tento víkend a poběží do konce roku, si budou moct hráči, kteří zakoupí u vybraných prodejců grafickou kartu GeForce GTX 980, 970, 780 Ti, nebo 780, nebo notebook s grafickou kartou GeForce GTX 980M nebo 970M, vybrat jednu ze tří her - The Crew, Far Cry 4 nebo Assassin’s Creed Unity - zdarma do své herní knihovny. Partnery v Česku jsou ALFA, ALZA.CZ,CZC.CZ a TS Bohemia.

„nVidia tvrdě pracovala, ruku v ruce s našimi vývojářskými týmy, aby nám pomohla dosáhnout nejlepších výsledků pro naše PC hráče,“ říká Jean-Francois St.Amour, Lead Graphics Programmer v Ubisoft Montreal. “„Její podpora a přehled je nyní, když děláme v rámci série Assassin’s Creed velký technologický skok kupředu, ještě důležitější.“

Assassin’s Creed Unity, aktuálně poslední přírůstek v nejúspěšnější sérii společnosti Ubisoft, bude obsahovat HBAO+, TXAA, PCSS a teselaci, což Ubisoftu umožní realisticky renderovat herní prostředí Paříže 17. století, tedy období francouzské revoluce.

Také další legendární herní série dostává nový vizuální a technologický kabát. Jde o Far Cry 4. K HBAO+, TXAA, PCSS a speciální podpoře 4K, zde ještě přibýváajítechnologie Godrays (sluneční paprsky) a HairWorks (chlupy, srst, vlasy).

A konečně – pokud preferujete koňské síly, motory a tuning, potom bude vaši volbou The Crew, ultimátní street racingová hra. Prohánět se po ucpaných ulicích New York City nebo Los Angeles, užívat si projižďku po slunečné Miami Beach nebo šplhat se kopcích Monument Valley, ještě nikdy nevypadalo tak dobře. Částečně jistě díky integraci technologií HBAO+ a TXAA, vše renderováni v 4K rozlišení. The Crew má navíc k dispozici Android aplikaci, která vám umožní pohrát si se svým vozem než vyrazíte do akce, chatovat s kumpány, podívat se na profily přátel, nebo přidělovat posádce ůkoly. To vše z mobilního zařízení.

Více informací o promu „Vyber si svou cestu“ spolu s kartami GeForce GTX najdete na www.geforce.com/pickyourpath.

Při nákupu grafiky nVidia GeForce získáte zdarma hru The Crew, Far Cry 4 nebo Assassin’s Creed Unity
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama