msi-odhalilo-specifikace-chystane-zakladni-desky-x99s-gaming-9-ack
Novinka MSI odhalilo specifikace chystané základní desky X99S Gaming 9 ACK

MSI odhalilo specifikace chystané základní desky X99S Gaming 9 ACK

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 11. 2014 14:00 2

Společnost MSI chystá aktualizovat svoji řadu základních desek založených na čipové sadě Intel X99 o novou vlajkovou loď série Gaming nazvanou X99S Gaming 9 ACK.

Reklama

Jedná se prakticky pouze o lehce vylepšený model desky X99S Gaming 9 AC, který se dočká nového síťového čipu a jedné zajímavé funkce. Písmeno "K" v názvu nové desky je zkratkou pro "Killer", což značí nejen nový síťový čip, ale také jeho novou funkci. Jedná se o funkci nazvanou Killer DoubleShot Pro, která umožňuje spojit funkcionalitu gigabitového ethernetového portu a Wi-Fi modulu, čímž se zvýší přenosová rychlost až na 1,866 Gb/s, což zajišťuje výrazné snížení latence ve hrách. 

K zajištění větší šířky pásma bude nová deska využívat WLAN řadič Qualcomm Killer namísto čipu od Intel, který byl vidění u modelu X99S Gaming 9 AC. Gigabitový síťový port bude spravován síťovou kartou Killer E2205, zatímco připojení k WLAN bude zajišťovat čip Killer 1525, který umožní připojení pomocí Wi-Fi standardu 802.11 a bezdrátové technologii Blueooth 4.0.

MSI odhalilo specifikace chystané základní desky X99S Gaming 9 ACK
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zbytek výbavy chystané desky je totožný ze současným modelem X99S Gaming 9 AC. Těšit se tedy můžeme na pětici slotů PCI-Express 3.0 x16, patici LGA 2011-3, osm slotů DIMM pro připojení pamětí typu DDR4 a osm portů SATA III pro připojení disků, společně s rozhraními SATA-Express a M.2. Oficiálního představení by se nový model měl dočkat ještě tento měsíc. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama