441-her-se-slevou-az-90-tak-valve-oslavuje-halloween-na-steamu
Novinka 441 her se slevou až 90%, tak Valve oslavuje Halloween na Steamu

441 her se slevou až 90%, tak Valve oslavuje Halloween na Steamu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

31. 10. 2014 16:00

Nadcházející svátek zesnulých, v Severní Americe označovaný jako Halloween, je pro Valve další příležitostí k masivním slevám. Zapomeňte však na obvyklou slevu na vybrané tituly od jednoho vývojáře či vydavatele, tentokrát byly zlevněny stovky nejrůznějších her napříč všemi vydavateli i žánry.

Reklama

Abychom byli přesní, předmětem tzv. Halloweenské slevy na Steamu je celkem 441 titulů, které byly zlevněny o 15 až 90%. Některé zlevnění her je tak spíše kosmetické, ovšem najdou se i kousky, na kterých ušetříte několik stovek korun.

441 her se slevou až 90%, tak Valve oslavuje Halloween na Steamu
i Zdroj: PCTuning.cz

A o které hry se vlastně jedná? Za zmínku stojí třeba 25% sleva na moderní detektivní adventuru Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (po slevě 29,99 €), 25% sleva na akční hru Dead Rising 3 (po slevě 37,49 €), 80% sleva na survival hru How to Survive (po slevě za 2,79 €), 66% slevu na první díl RPG hry The Incredible Adventure of Van Helsing (po slevě za 3,73 €), nebo 90% sleva na kompletní balík her a DLC Painkiller (po slevě za 6,99 €). Vybrat z takhle velké hromady her pár ukázkových kusů je však nesmírně těžké, proto bude lepší, abyste nahlédli do kompletního seznamu zlevněných her, který najdete zde.

Zdroj: Steam

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama