demo-the-evil-within-je-na-svete-obsahuje-prvni-tri-epizody-hry
Novinka Demo The Evil Within je na světě, obsahuje první tři epizody hry!

Demo The Evil Within je na světě, obsahuje první tři epizody hry!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

31. 10. 2014 15:00 3

Recenze na hororovou survival hru The Evil Within nejsou jednoznačně kladné, kritika hráčů se také docela různí, jak má člověk v tomhle zmatku poznat, zdali za to dlouhoočekávaný titul z hlavy otce žánru Shinji Mikamiho vlastně vůbec stojí? Pokud takové dilema právě prožíváte, věřte, že je s ním konec! Na Steam se totiž dostalo demo hry, které by vám o hře mohlo leccos prozradit.

Reklama

Demo The Evil Within obsahuje první tři epizody hry bez jakékoliv změny, což znamená, že budete muset projít úvodní tutoriál a na hru v tom pravém slova smyslu dojde až v průběhu třetí epizody. Ta vás však nechá dostatečně vyřádit, budete se v ní hojnou měrou plížit a možná pocítíte i záchvěv strachu tak, jak byste to od hororové hry očekávali. 

Demo The Evil Within je na světě, obsahuje první tři epizody hry!
i Zdroj: PCTuning.cz

Právě strach v The Evil Within je hojně diskutovaným tématem a hlavním důvodem, proč někteří herní kritici při známkování této hry udělují body tak střídmě. Od The Evil Within jsme zkrátka očekávali výkon minimálně na úrovni povedeného hororu Outlast, tomu však tento titul nesahá ani po kotníky. Na druhou stranu pokud hledáte zajímavou akční hru, může být The Evil Within tím pravým řešením.

Demo The Evil Within si můžete stáhnout na stránce zde.

Zdroj: Steam

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama