nvidia-posiluje-exekutivu-dvema-novymi-viceprezidenty-pro-evropsky-trh
Novinka nVidia posiluje exekutivu dvěma novými viceprezidenty pro evropský trh

nVidia posiluje exekutivu dvěma novými viceprezidenty pro evropský trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 10. 2014 10:23

Společnost nVidia dnes oznámila jmenování dvou nových viceprezidentů s působností pro Evropu, Střední východ a Indii. Jaap Zuiderveld byl jmenován viceprezidentem pro Sales a Marketing, a Xochilt M. Balzola-Widman byla jmenována viceprezidentkou pro Consumer Business výše uvedeného regionu.

Reklama

Zuiderveld přišel do nVidie z londýnské Colt Technology Services, kde vedl enterprise services business’s global direct sales force. Dříve působil jako COO a výkonný ředitel pro Evropu ve společnosti ACN, a jako CEO v Active 24, kam postoupil z pozice COO ve stejné společnosti. Zuiderveld má tak více než dvacetileté zkušenosti v oblasti IT a telekomunikačního průmyslu, když ještě před uvedenými pozicemi zastával důležité funkce ve společnostech Versatel Telecom International, KPN Telecom a British Telecom.

V nVidii vede veškeré aktivity v rámci Evropy, Středního východu a Indie i Ruska. Je zodpovědný za růst v oblastech consumer, enterprise, automotive a embedded.

Balzola-Widmann přišla do nVidie ze společnosti Amazon, kde měla na starosti produktovou řadu Kindle v rámci střední Evropy. Je zkušenou veteránkou herního průmyslu ze svého působení na senior pozicích ve společnostech Activision Blizzard a Electronic Arts. Během své dvacetileté kariéry zastávala Balzola-Widmann také manažerské posty v evropských divizích společností Ingram Micro a Symantec.

Je zodpovědná za rozvoj a růst spotřebitelského kanálu společnosti nVidia, tedy vlastní značky GeForce a SHIELD, a to pro již zmíněný region EMEAI.

nVidia posiluje exekutivu dvěma novými viceprezidenty pro evropský trh
i Zdroj: PCTuning.cz

nVidia posiluje exekutivu dvěma novými viceprezidenty pro evropský trh
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: nVidia TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama