microsoft-vydal-aktualizaci-xbox-one-zlepsuje-multitasking-autentizaci-uctu-a-prehravac
Novinka Microsoft vydal aktualizaci Xbox One, zlepšuje multitasking, autentizaci účtu a přehrávač

Microsoft vydal aktualizaci Xbox One, zlepšuje multitasking, autentizaci účtu a přehrávač

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 10. 2014 08:00

Pokud patříte mezi vlastníky herní konzole Xbox One, máme pro Vás dobrou zprávu. Microsoft totiž vydal novou aktualizaci pro tuto konzoli, která přichází s řadou zajímavých funkcí.

Reklama

Xbox One pravděpodobně ani s novou aktualizací nezatopí konzoli Sony PS4, která stále hraje prim v prodaných kusech. Nicméně stávajícím uživatelům tato aktualizace alespoň zpříjemní užívání konzole. V první řadě se nová aktualizace podepíše na plynulosti používání díky zlepšení multitaskingu. 

Microsoft vydal aktualizaci Xbox One, zlepšuje multitasking, autentizaci účtu a přehrávač
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Microsoft se zaměřil také na bezpečnost a přichází s dvoufaktorovou autentizací k vašemu uživatelskému účtu. Změn se dočkal také přehrávač multimédií, který nově umí přistupovat k médiím uloženým na DLNA serverech a zvládne také přehrávat video soubory formátu MKV. 

Vylepšena byla také sekce přátel, kde můžete sledovat jejich nejoblíbenější hry, co právě dělají a jakých dosáhli výsledků v jednotlivých titulech. Vylepšeny byly také funkce jako Snap an App, SmartGlass a Achievement. Aktualizace má velikost 249 MB a stáhnout si ji můžete již nyní.  

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama