na-trh-vstupuji-nove-herni-mysi-gamdias-ourea
Novinka Na trh vstupují nové herní myši Gamdias OUREA

Na trh vstupují nové herní myši Gamdias OUREA

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 9. 2014 19:30

Gamdias přináší na trh nové herní myši OUREA, které se vyznačují symetrickou ergonomií, takže padnou dobře do ruky pravákům i levákům.

Reklama

Nové myši se vyznačují symetrickým provedením včetně postranních makro kláves. Navíc jsou programovatelné pomocí softwaru HERA, který sleduje, zda je v ní nainstalován aktuální firmware. Mimo to lze tlačítkům přiřazovat různé funkce včetně kláves klávesnice. Tyto funkce je pak možné ukládat až do šesti různých profilů pro využití v různých hrách nebo naopak pro práci.

Oba nové modely (s laserovým nebo optickým snímačem) jsou vybavené systémem pro dovažování pomocí 4 závaží o hmotnosti 5 gramů, které se nachází v jejich spodní části.

Model OUREA Laser je vybaven laserovým sensorem s rozlišením 3 600 dpi. Druhá novinka, OUREA Optical, má optický snímač s rozlišením 2 500 dpi. Obě myši jsou vybaveny odolnými herními spínači s životností deset miliónů kliknutí. Počet kliknutí, stejně jako další údaje, je možné sledovat v programu HERA.

Připojovací kabel o délce dva metry je zakončen pozlaceným USB portem. U laserového provedení je navíc kabel opletený pro jeho větší odolnost proti mechanickému poškození. Rozměry myši v obou provedeních jsou 129 × 66 × 40 milimetrů.

Předpokládané koncové cenný jsou: GAMDIAS OUREA Optical - 599 Kč s DPH, GAMDIAS OUREA Laser – 799 Kč s DPH.

 Na trh vstupují nové herní myši Gamdias OUREA
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama