phanteks-enthoo-evolv-nova-celohlinikova-micro-atx-skrin-pro-narocne
Novinka Phanteks Enthoo EVOLV: nová celohliníková micro-ATX skříň pro náročné

Phanteks Enthoo EVOLV: nová celohliníková micro-ATX skříň pro náročné

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 9. 2014 08:30 1

Společnost Phantek oznámila vydání své nové počítačové skříně ze série Enthoo, která nese přídomek EVOLV a má formát mini tower.

Reklama

Určená je pro instalaci základních desek formátu micro-ATX a mini-ITX. Enthoo EVOLV nabídne jednoduchý vzhled, hliníkový exteriér, prostorný interiér, netradiční možnosti instalace disků a také systém jednoduchého oddělávání vnějších panelů. Rozměry skříně jsou 450 × 410 × 230 mm (v × d × š). 

Phanteks Enthoo EVOLV: nová celohliníková micro-ATX skříň pro náročné
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Za čelním panelem najdeme úchyty pro dva 2,5palcové a jeden 3,5" disk. Ve spodní části skříně se nachází odnímatelný prostor, který poskytuje prostor pro další dva 3,5palcové disky a instalaci napájecího zdroje s maximální délkou 180 mm. Další dvě SSD je možné instalovat na zadní stranu držáku základní desky. Zajímavostí je také zadní odnímatelná pozice pro optické mechaniky. Instalované grafické karty mohou mít maximální délku 320 mm.

Phanteks Enthoo EVOLV: nová celohliníková micro-ATX skříň pro náročné
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Mezi další výbavu skříně patří mimo jiné také pogumované otvory pro vedení kabeláže, pásky pro stažení kabelů a prachové filtry v čelu a na zadním panelu skříně. O chlazení se potom stará jeden čelní a jeden zadní ventilátor, které zle doplnit o další přední a dva vrchní ventilátory. Dostatek prostoru se najde také pro různé prvky systému vodního chlazení. V přední části pravé strany skříně nalezneme  I/O panel se dvěma porty USB 3.0 a dvěma audio konektory.

Phanteks Enthoo EVOLV je k dostání od 16. září za 129,99 dolarů (2 760 Kč) v černém provedení (PH-ES314E_BK) a za 139,99 dolarů (2 970 Kč) v bílém provedení (PH-ES314E_WT). 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama