apple-si-mne-ruce-zajem-o-nove-iphony-je-rekordni-vetsi-model-je-vyprodan
Apple Novinka Apple si mne ruce. Zájem o nové iPhony je rekordní. Větší model je vyprodán

Apple si mne ruce. Zájem o nové iPhony je rekordní. Větší model je vyprodán

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 9. 2014 11:30 25

Společnost Apple oznámila rekord v objednávkách na nejnovější chytré telefony iPhone. Větší ze dvou nových modelů byl prý vyprodán během několika hodin, napsal na webu list Financial Times. Přesná čísla americký výrobce nezveřejnil.

Reklama

Předobjednávky se vztahovaly na datum dodání 19. září, kdy jdou novinky ve vybraných zemích do prodeje. Mnoho zákazníků si nyní bude muset počkat až čtyři týdny, než větší model iPhone 6 Plus dostane do ruky. Menší iPhone 6 je k tomuto datu nadále k dispozici.

Apple představil nové telefony minulé úterý. Apple iPhone 6 má 4,7palcový displej, což je o 0,7 palce více než v případě předchůdců s označením 5 a 5S. Druhá novinka nese název iPhone 6 Plus a je vybavena velikým 5,5palcovým displejem. Menší model má rozlišení 1334 × 750 pixelů a větší 1920 × 1080 px. Ve smartphonech kmitá výkonný čip A8, oba iPhony mají také osmimegapixelový fotoaparát. Větší model navíc potěší optickou stabilizací obrazu.

Prozatím se neví, kdy se iPhone 6 a iPhone 6 Plus dostanou na český trh. Během září to ale určitě nebude. Česko se totiž tentokrát nedostalo do druhé vlny zemí, kde bude Apple nový chytrý telefon uvádět.

Apple si mne ruce. Zájem o nové iPhony je rekordní. Větší model je vyprodán
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: CTK vlastní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama