ctyri-barevna-provedeni-interieru-a-nadstandardni-vybava-za-rozumne-penize-to-je-pc-skrin-shakroon-vg4
Novinka Čtyři barevná provedení interiéru a nadstandardní výbava za rozumné peníze, to je PC skříň Shakroon VG4

Čtyři barevná provedení interiéru a nadstandardní výbava za rozumné peníze, to je PC skříň Shakroon VG4

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 9. 2014 10:00

Sháníte novou, zajímavou PC skříň, do níž byste poskládali svoje komponenty, ale máte hluboko do kapsy? Řešením vaší situace by mohla být nová cenově dostupná midi tower skříň z dílny Sharkoon.

Reklama

Jedná se o PC skříň, která nabídne prostorný interiér, zajímavý vzhled a celou řadu funkcí za poměrně rozumné peníze. Jedná se o skříň formátu midi tower, která je určená k instalaci základních desek formátu ATX, micro-ATX a mini-ITX. Její rozměry jsou 445 × 200 × 430 mm a hmotnost 3,5 kg. 

Čtyři barevná provedení interiéru a nadstandardní výbava za rozumné peníze, to je PC skříň Shakroon VG4
i Zdroj: PCTuning.cz

 

K dostání budou tři verze skříně, které se mírně liší výbavou. K dostání bude verze Standard, Value a Windows, která je vybavená akrylovým oknem do bočnice. Verze Value a Windows má na čelním panelu umístěny dva porty USB 3.0, dva porty USB 2.0 a dva audio konektory. Standardní verze potom nabídne pouze čtyři konektory USB 2.0 a audio konektory. 

Všechny verze budou k dostání ve čtyřech provedeních interiéru, které se liší barvou. Zákazníci si budou moci vybrat z černé, zelené, modré a červené. Stejnou barvu potom mají také LED diody předinstalovaných ventilátorů patřičných verzí. Jeden 120mm nasvícený ventilátor nalezneme společně s prachovým filtrem za čelním panelem. Boční panel Standardní a Value verze lze potom volitelně osadit dalšími dvěma 120mm ventilátory. Ve variantě Value a Window je 120mm LED ventilátorem osazen také zadní panel. 

Uvnitř skříně se nabízí prostor pro tři optické mechaniky a tři pevné disky formátu 3,5". Disky i mechaniky můžeme přidělat pomocí rychloupínacího mechanismu. V dolní části skříně se potom nalézají další tři pozice pro 2,5" pevné disky či SSD. Základní desku můžeme osadit grafickými kartami s délkou až 31 cm. Při odstranění spodní klece pro disky mohou mít grafiky délku až 38,5 cm. Skříň nabídne také 16 cm prostoru pro chladič procesoru a 25 cm místa pro napájecí zdroj. Mezi další výbavu se řadí kupříkladu také dva otvory pro vedení trubic vodního chlazení a průřezy pro vedení kabelů. 

Ceny jednotlivých modelů skříně Sharkoon VG4 začínají na 24,99 euro, což je v přepočtu necelých 700 Kč. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama