microsoft-zacal-v-cesku-prodavat-herni-konzoli-xbox-one-cena-je-10-999-kc
Novinka Microsoft začal v Česku prodávat herní konzoli Xbox One. Cena je 10 999 Kč

Microsoft začal v Česku prodávat herní konzoli Xbox One. Cena je 10 999 Kč

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 9. 2014 09:30 10

Na českém trhu se začala prodávat nejnovější konzole americké společnosti Microsoft. Fanoušci mohou těšit na skvělou nabídku her, mezi nimiž nechybí exkluzivní tituly a velké herní hity.

Reklama

Cena Xboxu One začíná na 10 999 Kč za základní balení, které obsahuje samotnou konzoli s 500GB pevným diskem, přehrávačem disků Blu-ray a integrovaným modulem WiFi, ale také jeden bezdrátový ovladač pro a Zlaté členství služby Xbox Live na 14denní zkušební dobu. V prodeji je také Xbox One se senzorem Kinect a to za 13 999 Kč.

Fanoušci, kteří si zvolí tuto verzi, si budou moct vyzkoušet řadu pro Xbox exkluzivních her a zábavních aplikací ovládaných gesty a hlasem, podporující systém biometrického přihlášení, párování ovladačů, videohovory přes Skype, možnosti okamžitého přizpůsobení, neustálé skenování QR kódů a další rozšířené funkce dostupné díky senzoru Kinect v titulech jako jsou “Dance Central Spotlight” nebo „Dead Rising 3.“

Už dříve vydané tituly „Forza Motorsport 5“, „Dead Rising 3“, „Ryse: Son of Rome“, „Call of Duty: Ghosts“ a „Battlefield 4“ doplní před Vánoci další hry kategorie AAA jako „Sunset Overdrive“, „Forza Horizon 2“ a „Halo: The Master Chief Collection„ s přístupem k netrpělivě očekávanému betatestu titulu “Halo 5: Guardians” pro více hráčů.

Xbox One je možné zakoupit také ve speciálních edicích:

Xbox One + Forza Motorsport 5 + FIFA 15 + 14 denní zlaté členství Xbox Live od 10 999 Kč – oba tituly digitálně ke stažení, FIFA 15 je exkluzivní předobjenávková verze a bude hratelná až od půlnoci 25.9.2014 na 26.9.2014 kdy titul oficiálně vychází.

Xbox One + senzor Kinect + FIFA 15 + Dance Central Spotlight + 14 denní zlaté členství Xbox Live od 13 999 Kč – FIFA 15 je exkluzivní předobjenávková verze a bude hratelná až od půlnoci z 25.9.2014 na 26.9.2014, kdy titul oficiálně vychází.

Mezi dalšími novinkami při premiéře Xboxu One na českém trhu nechybí:

Záznam průběhu hry a jeho nahrávání (Game DVR/Upload) Díky funkci DVR si můžete zaznamenat a nahrát své nejlepší herní momenty a v aplikaci Upload Studio je jednoduše upravit a sdílet s komunitou hráčů. Můžete si zaznamenat minimálně 30 sekund z průběhu hry a pak se o klip podělit s přáteli.

Aplikace V aplikaci Skype, speciálně vyvinuté pro Xbox One, můžete vést videohovory s přáteli přímo na obrazovce televize v úchvatně vysokém rozlišení a také skupinové hovory. Dále získáte přístup aplikacím Internet Explorer, OneDrive, Twich, YouTube, UploadStudio, MLB.TV, WWE Network, GoPro Channel, VoiceStudio nebo Media Player. Připravte se na změnu způsobu, jakým hrajete – hned vedle hry si budete moct připnout aplikace jako Twitch, Skype nebo OneDrive.

Televize na Xboxu One Sledujte televizi ze svého kabelového nebo satelitního set-top boxu propojeného s Xboxem One pomocí technologie HDMI-pass through.

Zdroj: Microsoft

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama