smartphony-s-oficialni-ce-certifikaci-miri-na-cesky-trh
Novinka Smartphony s oficiální CE certifikací míří na český trh

Smartphony s oficiální CE certifikací míří na český trh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 9. 2014 22:00 1

Stark Distribution přináší na český trh telefony čínské značky Xiaomi s oficiální CE certifikací a dalšími dokumenty, které český a evropský právní řád pro distribuci elektronických zařízení vyžaduje. Zároveň se firma rozhodla spojit s komunitou MIUI CZ&SK. Spojení si klade za cíl přinést českým zákazníkům jistotu těch nejlepších služeb a veškeré podpory telefonů a příslušenství Xiaomi.

Reklama

„Chceme udělat maximum pro uchování dobrého jména značky Xiaomi, která má na českém trhu mimořádný potenciál. Nemohli jsme dále přihlížet destabilizaci českého trhu s těmito čínskými smartphpony a dalšími produkty. Bylo tedy třeba vzít záležitost do vlastních rukou,“ odůvodnil kroky společnosti Stark Distribution její obchodní ředitel Daniel Římal. „Snažíme se o maximálně profesionální vztahy s prodejci a ale i zákazníky, což dokazuje i naše partnerství s českou MIUI komunitou,“ dodal.

Právě uživatelské prostředí MIUI je jedním z nejdůležitějších rysů telefonů značky Xiaomi. Telefony z čínské produkce nemají primárně dostupné služby Google a patřičnou českou lokalizaci. Tu zajišťují uživatelé sdružení okolo komunitního portálu MIUI. Stark Distribution je v současnosti jediným držitelem práv na českou lokalizaci prostředí MIUI v podobě, v jaké ji vytváří komunita MIUI CZ&SK. „Stark Distribution je naším dlouhodobým seriózním partnerem, jehož cílem je stejně jako cílem naším budování co nejlepší pověsti značek MIUI a Xiaomi. Naše vzájemná spolupráce je tedy logická,“ komentuje nové partnerství Jan Bártl, představitel komunity MIUI.

S novým partnerstvím získávají čeští zákazníci jistotu, že si u zavedených prodejců mohou koupit produkty se značkou Xiaomi, které splňují veškerá pravidla pro prodej a provozování v Česku. Samozřejmostí je i 100% záruka servisu, která se bude vztahovat na telefony z oficiálního dovozu – tedy s platným označením certifikace CE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama