western-digital-predstavil-externi-wifi-disk-my-passport-wireless
Apple Novinka Western Digital představil externí WiFi disk My Passport Wireless

Western Digital představil externí WiFi disk My Passport Wireless

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 9. 2014 17:00 1

Společnost Western Digital dnes představila externí disk My Passport Wireless. Toto WiFi zařízení se ovládá velice snadno a umožňuje uživatelům ukládat data, sdílet je a přistupovat k nim bezdrátově z každého chytrého telefonu, tabletu, notebooku či jiného zařízení.

Reklama

My Passport Wireless představuje jednoduchý způsob, jak propojit všechna mobilní zařízení s uloženým digitálním obsahem bez nutnosti připojení pomocí kabelů či internetu. Tuto vlastnost ocení každý uživatel, počínaje obchodníkem, který často cestuje, přes rodinu na dovolené až po kreativní profesionály, kteří pracují mimo své studio či atelier. Pro případ přenosu opravdu objemných dat je externí disk samozřejmě vybaven rychlým připojením USB.3.0.

Disk vytváří vlastní bezdrátovou síť, která umožňuje současně připojit až osm jiných zařízení s možností přistupovat k uloženým datům. Externí disk je dostupný v kapacitách 500 GB, 1 TB a 2 TB, což dává šanci uživatelům ukládat stovky hodin videa a hudby a přistupovat nejen k nim ale i k uloženým fotografiím a dalším souborům ze svých chytrých telefonů a tabletů, pro které je typická omezená úložná kapacita.

Tento přenosný bezdrátový disk využívá technologii Wireless N MIMO pro vylepšený bezdrátový výkon, takže uživatelé mohou přistupovat k datům a přenášet je velice rychle. Mohou například streamovat až čtyři videosoubory v HD kvalitě současně. Vestavěná dobíjecí baterie zajišťuje až šest hodin nepřetržitého streamování a až 20 hodin v pohotovostním režimu, což dělá z tohoto zařízení perfektního společníka na cestách.

Prostřednictvím externího disku My Passport Wireless ve spolupráci s mobilní aplikací WD My Cloud pro iOS nebo Android mohou mít uživatelé kdekoli a kdykoli přístup ke svým oblíbeným digitálním souborům. Tato aplikace se s diskem My Passport Wireless propojí snadno. Nastavení je velmi jednoduché. Stačí vše nastavit jen jednou a tato aplikace uživatele intuitivně provede navigací pro možnost sdílet a přehrávat uložený obsah. Aplikace WD My Cloud také napomáhá sjednotit všechny uživatele pod jednu aplikaci a uživatelské rozhraní tím, že umožní přístup nejen k externímu disku My Passport Wireless, ale také k produktům osobního cloudu WD My Cloud a k většině hlavních vzdálených cloudových služeb jako je Dropbox, OneDrive a Google Drive.

Externí disk My Passport Wireless je dostupný prostřednictvím vybraných distributorů a prodejců a také v internetovém obchodě wdstore.com. Doporučená koncová cena je 129,99 dolaru za 500GB model, 179,99 dolaru za 1TB a 219,99 za 2 TB.

Zdroj: WD TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama