apple-odhalil-nejbeznejsi-duvody-zamitnuti-aplikaci
Apple Novinka Apple odhalil nejběžnější důvody zamítnutí aplikací

Apple odhalil nejběžnější důvody zamítnutí aplikací

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

3. 9. 2014 21:00 3

Jak jistě víte, Apple funfuje jako kontrolor veškerých aplikací, které se ucházejí o místo v jeho obchodě s aplikacemi App Store. Nám všem je jasné, že pracovníkům Applu rukama projde velké množství zcela zbytečné balastu. To že je aplikace (pro nás samotné) nezajímavá, však ještě nemůže být důvodem pro zamítnutí aplikace. Alespoň podle uveřejněných pravidel Applu.

Reklama

Nyní se Apple rozhodl pro trošku té sdílnosti a uveřejnil nejběžnější důvody, kvůli kterým aplikace odmítá. Zdaleka nejčastější chybou zájemců jsou bugy a nestabilita, která má za následek padání aplikace. 

Apple odhalil nejběžnější důvody zamítnutí aplikací
i Zdroj: PCTuning.cz

Dalším důvodem zamítnutí aplikace jsou neúplné nebo chybějící informace o technické podpoře (včetně kontaktních informací) a v případě, že je aplikace určena pro děti, i chybějící odkaz na zásady ochrany osobních údajů.

Spousta vývojářů pak zapomíná i na přívětivé uživatelské rozhraní, resp. na přehlednost aplikací, na vyplnění veškerých požadovaných informací, nebo na vhodné doplňující obrázky a popisy aplikace, které nejsou nijak zavádějící. Pokud se tedy někdy v budoucnu budete chtít pustit do tvorby vlastní aplikace, víte, čeho se vyvarovat.

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama