nexus-9-prosel-uspesne-certifikaci-uradu-wifi-alliance
Novinka Nexus 9 prošel úspěšně certifikací úřadu WiFi-Alliance

Nexus 9 prošel úspěšně certifikací úřadu WiFi-Alliance

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 8. 2014 11:00 1

HTC Volantis se stane příštím tabletem řady Nexus. Přístroj nabídne bezmála devítipalcový displej s vysokým rozlišením a supervýkonný hardware od nVidie. V prodeji bude na podzim, a to ve verzích s WiFi a WiFi + 3G/LTE.

Reklama

V certifikátu úřadu WiFi-Alliance, který uveřejnil web droid-life, je potvrzeno, že výrobcem tabletu je tchajwanská společnost HTC. Dále jsme se dozvědeli modelové označení Nexusu 9, verzi operačního systému a některé další detaily.

Z dřívějších zpráv pak víme, že tablet by měl být podobně jako smartphony One M7 a M8 konstruován z hliníku s využitím technologie Zero Gap, která eliminuje mezery v materiálových přechodech. Displej má mít diagonálu 8,9 palce při rozlišení 2 048 × 1 440 bodů. Uvnitř přístroje bude kmitat čipová sada nVidia Tegra K1 se 64bitovým dvoujádrovým procesorem architektury Denver.

K dispozici budou také 2 GB operační paměti a pro uživatelská data bude připraveno 16GB, nebo 32GB úložiště. K představení tabletu dojde na podzim, kdy přesně si ale netroufáme odhadnout. Twitterový uživatel @upleaks nicméně tvrdí, že tisková konference se uskuteční na začátku října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama