lg-otevrelo-svuj-prazsky-showroom-prijdte-se-nechat-pohltit-obrazem-uhd-tv-s-uhloprickou-84-palcu
Novinka LG otevřelo svůj pražský showroom. Přijďte se nechat pohltit obrazem UHD TV s úhlopříčkou 84 palců

LG otevřelo svůj pražský showroom. Přijďte se nechat pohltit obrazem UHD TV s úhlopříčkou 84 palců

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 8. 2014 11:15

Společnost LG Electronics otevřela v pražské Galerii Harfa svoji značkovou prodejnu. Ta nabízí i exkluzivní produkty, které nejsou dostupné v běžné obchodní síti ani na internetu.

Reklama

Návštěvníci si mohou ve speciálním odhlučněném koutku vyzkoušet audio techniku, nechat se pohltit obrazem největší Ultra HD LG televize na českém trhu či si v klimatizačním centru nechat doporučit nejvhodnější chladící jednotku. To bude kromě B2B partnerů sloužit i spotřebitelům, kteří se mohou po domluvě přijít poradit.

„Zákazníkům chceme dopřát osobní zkušenost s našimi produkty. Záleží nám na tom, aby měli značku LG spojenou s dobrým pocitem a kvalitním servisem. Nový showroom tomu může výrazně pomoci, zejména v segmentu prémiových výrobků,“ komentuje otevření prodejny Andrea De Sousa, marketingová manažerka LG Electronics. „Všechny novinky značky budou uvedeny nejdříve v této prodejně,“ pokračuje.

Pro segment B2B i koncové zákazníky slouží showroom i jako konzultační centrum. Vyškolení pracovníci jsou připraveni pomoci s jakoukoli otázkou či požadavkem a předvést vybrané produkty v praxi. „Například v audio místnosti jsou k vyzkoušení Soundbary nebo domácí kina. Zákazník se zde může posadit a vybraný produkt si v klidu otestovat. Ví, co kupuje a co může od nové elektroniky čekat,“ vysvětluje Andrea De Sousa. „Časem by měla být návštěvníkům k dispozici také řada doplňkových služeb, jako jsou třeba doprava nebo instalace produktů přímo v jejich domácnosti,“ dodává.

V největší tuzemské značkové prodejně LG jsou dostupné různorodé produkty, od bílé techniky, přes monitory a prémiové televize, až po mobilní telefony a klimatizační jednotky. K vyzkoušení je zde i největší UHD LG televize v České republice, která disponuje uhlopříčkou 84 palců, a její menší verze se zakřivenou obrazovkou. V praxi si návštěvníci mohou „osahat“ širokou nabídku Smart televizí vybavených operačním systémem webOS, který nabízí zcela nové možnosti ovládání a uživatelského pohodlí.

V nabídce mobilních telefonů nebudou chybět horké novinky G3 s a F60 ani topmodel G3, včetně všeho dostupného příslušenství. Z bílé techniky je v showroomu k vidění třeba čtyřdveřová lednice se systémem Door-in-Door, široké portfolio praček či lehká konvenční trouba, jediná svého druhu v Česku.

LG showroom se nachází ve zvýšeném přízemí nákupního centra Galerie Harfa v pražské Libni. Otevřen je každý den od 9.00 do 20.00.

Zdroj: TZ LG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama