gigabyte-odhalil-chystanou-zakladni-desku-x99-ud7-wifi
Novinka Gigabyte odhalil chystanou základní desku X99 UD7 WiFi

Gigabyte odhalil chystanou základní desku X99 UD7 WiFi

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

19. 8. 2014 06:00

Na Gigabyte Tech Daily se objevil první obrázek chystané základní desky X99 UD7 WiFi, která je založená na čipové sadě Intel X99 Express.

Reklama

Deska má přídomek UD7, kterým jsou většinou označováné vlajkové lodi tohoto výrobc, a ani zde tomu vzhledem k výbavě pravděpodobně nebude jinak. První snímek desky odhalují, že deska kromě patice LGA2011-3 nabídne také osm slotů DIMM pro operační paměti nového standardu DDR4 a čtyři sloty PCI-Express 3.0 x16 určené k instalaci grafických karet. 

Kromě těchto slotů na X99 UD7 WiFi nalezneme také čtveřici rozhraní PCIe 3.0 x1 pro připojení rozšiřujících karet. Disky bude k desce možné připojit pomocí jedenácti portů SATA III (6 Gb/s) a jednoho konektoru M.2 pro SSD. Název desky také naznačuje, že bude vybavena Wi-Fi kartou využívající rozhraní mini PCIe, o čemž svědčí také šroubovací konektory pro antény na zadním panelu.

Gigabyte odhalil chystanou základní desku X99 UD7 WiFi
i Zdroj: PCTuning.cz

O napájení chystané vlajkové lodi Gigabyte by se měla starat 8+2fázová napájecí kaskáda (VRM), která umožní přetaktování procesoru i dalších komponent. O možnostech přetaktování vypovídá také k tomuto účelu sloužící tlačítka. Mezi další výbavou najdeme také informační LED displej, kvalitní komponenty Ultra Durable a zvukový kodek Amp-Up Sound Blaster s výměnným zesilovačem.  

Na další specifikace, výbavu a hlavně cenu si budeme muset počkat pravděpodobně až do oficiálního uvedení, které by mělo proběhnout koncem tohoto měsíce. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama