msi-z97-sli-krait-edition-zakladni-deska-ve-fraku
Novinka MSI Z97 SLI Krait Edition: základní deska ve fraku

MSI Z97 SLI Krait Edition: základní deska ve fraku

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 8. 2014 12:00

Po záplavě chystaných základních desek založených na čipsetu Intel X99, přináší MSI svoji novou základní desku Z97 SLI Krait Edition, která se pochlubí zejména atraktivním vzhledem v kombinaci černé a bílé barvy. 

Reklama

Tato nevšední, vzhledově atraktivní základní deska formátu ATX byla podle všeho vyvinuta na základě žádostí spotřebitelů. Deska je založena na čipové sadě Intel Z97 a využívá patici procesoru LGA1150, kterou lze osadit procesory řady Haswell.

Mezi výbavou Z97 SLI Krait Ediion nalezneme čtyři sloty DIMM určené pro instalaci operačních pamětí typu DDR3. Deska je také vybavena dvěma sloty PCI-Express 3.0 x16, které lze osadit dvěma grafickými kartami. Pro přidělání rozšiřujících karet lze využít tři sloty PCIe 3.0 x1 a dvě starší rozhraní PCI. 

MSI Z97 SLI Krait Edition: základní deska ve fraku
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro připojení disků slouží kromě šesti tradičních portů SATA III (6 Gb/s) také jedno rozhraní SATA Express. Zadní panel samozřejmě nabídne několik portů USB 2.0 a USB 3.0 společně gigabitovým ethernetovým portem, konektory 7.1kanálového audia a grafickými výstupy D-Sub a HDMI. 

Výbava MSI Z97 SLI Krait Edition není zas tak oslňující, ale to vůbec nevadí, protože jejím hlavním aktivem je vzhled. MSI bohužel zatím neodhalilo cenu desky ani přesné datum jejího vydání. 

Zdroj: Guru3D

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama