world-of-warcraft-ii-blizzard-nepopira-ze-bychom-se-mohli-dockat
Novinka World of Warcraft II? Blizzard nepopírá, že bychom se mohli dočkat!

World of Warcraft II? Blizzard nepopírá, že bychom se mohli dočkat!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 8. 2014 18:00 22

World of Warcraft, je zdaleka nejúspěšnější placené MMORPG. V letošním roce slaví desáté narozeniny a to vydáním v pořadí pátého rozšíření s názvem Warlords of Draenor. Všichni ostatní vývojáři by se od něj mohli něčemu přiučit. Takový úspěch na poli placených MMORPG se ovšem s největší pravděpodobností už nikdy nezopakuje, nebo snad ano?

Reklama

Pokud by mohl někdo zopakovat hvězdné tažení World of Warcraft, byl by to určitě Blizzard a pravověrné pokračování hry s číslovkou dvě na konci. Když se před několika dny na výstavě Gamescom v Německu zeptali lidé z deníku Game Informer ředitele hry WoW Toma Chiltona, zdali Blizzard uvažuje o pokračování World of Warcraft, odvětil, že je to věc, nad kterou ve společnosti usilovně přemýšlejí.

World of Warcraft II? Blizzard nepopírá, že bychom se mohli dočkat!
i Zdroj: PCTuning.cz

Možnost udělat pokračování World of Warcraft Blizzard prý dokonce zvažuje již deset let, tedy v podstatě po celou dobu úspěšného tažení World of Warcraft. Jako hlavní důvod toho, že World of Warcraft II ještě není na světě, Tom Chilton uvedl, že se svým týmem ještě nevymyslel, jak by tyto dvě hry mohly existovat bok po boku. Tedy jednodušeji řečeno, Blizzard se bojí odstřihnout svou dojnou krávu a nástupem World of Warcraft II riskovat, že o ni přijde a že WoW II už nebude tak úspěšná. To docela chápeme.

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama