herni-konzole-alienware-alpha-dorazi-na-podzim
Novinka Herní konzole Alienware Alpha dorazí na podzim

Herní konzole Alienware Alpha dorazí na podzim

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 8. 2014 10:30 4

Herní konzole Alienware Alpha s operačním systémem SteamOS zamíří v listopadu do domácností v Evropě. Hráčům nabídne výkon stolních počítačů a obsáhlou knihovnu největších titulů v praktickém těle.

Reklama

Konzole bude na trhu v rozdílných hardwarových konfiguracích. Základní varianta nabídne dvoujádrový procesor Intel i3, 4 GB paměti RAM a 500GB pevný disk. Srdcem té nejvyšší verze může být například čtyřjádrový procesor Intel i7 spolupracující s 8 GB operační paměti, úložištěm pro hry o velikosti 2 TB a grafickou kartou nVidie založenou na architektuře Maxwell. Nejspíše půjde o GeForce GTX 750 nebo GTX 750 Ti.  Součástí každého balení bude navíc herní ovladač Microsoft Xbox 360.

Alienware se rovněž podělil o několik informací týkajících se exkluzivního rozhraní Alpha UI, díky kterému mohou uživatelé konzoli pohodlně ovládat čistě za pomoci přibaleného ovladače. Alienware Alpha při spuštění naběhne standardně právě do Alpha UI, jež navíc plně spolupracuje s platformou Steam a jejím „televizním“ režimem Big Picture. Všechny potřebné operace, úpravy a nastavení je tak možné provádět bez použití myši a klávesnice.

Cena herní konzole Alienware Alpha pro Českou republiku zatím nebyla zveřejněna .

Herní konzole Alienware Alpha dorazí na podzim
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TZ Dell

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama