msi-oznamilo-vydani-trech-novych-aio-panelovych-pc-ipc-serie-ms9a6-pro-informacni-kiosky-a-dalsi-vyuziti
Novinka MSI oznámilo vydání třech nových AiO panelových PC (IPC) série MS9A6 pro informační kiosky a další využití

MSI oznámilo vydání třech nových AiO panelových PC (IPC) série MS9A6 pro informační kiosky a další využití

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 8. 2014 13:00

Společnost MSI přichází s novou řadou vestavných all-in-one panelových PC vybavených mobilními procesory Intel, která jsou vhodná pro použití v informačních kioscích, bankomatech, jako digitální reklamní plocha či v obchodech, popřípadě i v průmyslovém prostředí. 

Reklama

Konkrétně se jedná modely MS-9A61, 9A62 a 9A63, které se liší především velikostí LCD displeje. K dostání budou varianty s 15, 17 a 19palcovým displejem, který je dotykový (5bodový) a využívá typ panelu TFT. Čelo zařízení je také odolné a splňuje stupeň krytí IP65. Čelní rám okolo displeje je odnímatelný. Kromě vestavěného displeje lze ke všem PC připojit také jedno další zobrazovací zařízení.

MSI oznámilo vydání třech nových AiO panelových PC (IPC) série MS9A6 pro informační kiosky a další využití
i Zdroj: PCTuning.cz

Systémy jsou k dostání s několika variantami základních desek formátu mini-ITX (s maximálním TDP 35W), které se liší výbavou a zejména konektory, aby splňovaly různé aplikační požadavky. Všechny modely jsou ale osazeny stejným mobilním dvoujádrovým procesorem Intel ze série Cedarview s frekvencí 1,86 GHz. Jedná se tedy pravděpodobně o Intel Atom 2800. 

Vnitřní úložiště může být řešeno také několika různými způsoby. Nabízí se konfigurace s běžným pevným diskem, s běžným SSD, s mSATA SSD či se SATA DOM SSD. Díky nízké spotřebě jsou všechny systémy napájeny pomocí 12V adaptéru, který může být z bezpečnostních důvodů uzamčen. Volitelně si pak může zákazník ke všem modelům vybrat stojan či otevřený rámeček. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama