ecs-chysta-vydani-bile-64gb-varianty-miniaturniho-pc-liva-mini-pc-kit
Novinka ECS chystá vydání bílé 64GB varianty miniaturního PC LIVA Mini PC Kit

ECS chystá vydání bílé 64GB varianty miniaturního PC LIVA Mini PC Kit

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 8. 2014 11:00

Počítačů, které se vejdou do dlaně, stále přibývá a nejsou již až tak ojedinělou záležitostí. S atraktivním miniaturním počítačem LIVA Mini PC Kit White Edition 64GB, založeném na OS Windows nyní přichází společnost ECS.

Reklama

ECS (Elitegroup Computer Systems) vydalo první LIVA Mini PC Kit již v dubnu letošního roku a za poměrně krátkou dobu získalo hned několik ocenění. Nyní tento výrobce přichází s novou, bílou variantou, která je navíc vybavena 64 GB úložištěm typu eMMC. 

Jedná se v podstatě o nejmenší PC s podporou operačního systému Windows 8.1, které je ideálním kandidátem na roli domácího HTPC, sekundárního PC či náhradou kancelářské sestavy. Rozměry PC kitu jsou 118 × 70 × 56 mm (š × h × v), takže se vejde opravdu prakticky kamkoliv. Systém je vystavěn na SoC Intel Bay Trail-M, kterému sekundují 2 GB pamětí typu DDR3L. Mezi další výbavu potom patří zmíněné 64GB úložiště, přičemž k dostání bude také varianta se 32 GB. 

ECS chystá vydání bílé 64GB varianty miniaturního PC LIVA Mini PC Kit
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi konektivitu se řadí ethernetový port řízený síťovým čipem Realtek RTL8111G, jeden port USB 2.0, jeden port USB 3.0, grafické výstupy HDMI a D-Sub (VGA) a jeden audio konektor spravovaný zvukovým kodekem Realtek ALC282(2CH). Bezdrátové připojení LIVA Mini PC se skládá z Wi-Fi 802.11a/b/g/n a Bluetooth 4.0 (přes NGFF přídavné karty). Výraznou výhodou, zejména s ohledem na hlučnost, je kompletní pasivní chlazení systému.  

O ceně nové bílé varianty bohužel zatím výrobce nic neprozrazuje, nicméně na trh by měla dorazit již tento měsíc. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama