do-prodeje-miri-dobre-vybavena-zakladni-deska-asus-maximus-vii-formula
Novinka Do prodeje míří dobře vybavená základní deska Asus Maximus VII Formula

Do prodeje míří dobře vybavená základní deska Asus Maximus VII Formula

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 7. 2014 23:45 7

Asus představil základní desku Maximus VII Formula ze série Republic of Gamers (ROG). Novinka je založena na čipové sadě Intel Z97, která je určena pro procesory Intel Core 4. a 5. Generace („Haswell“, „Haswell Refresh“, „Haswell Refresh K-Series“ („Devil's Canyon“) a „Broadwell“).

Reklama

Maximus VII Formula nabízí hybridní chlazení díky systému CrossChill Copper (toto chlazení obsahuje vysoce vodivý a korozivzdorný měděný chladicí kanál, který je účinný při odvádění tepla), zvuk vylepšuje technologie SupremeFX Formula 2014 a herní síťové řešení obstarávají technologie Intel Gigabit Ethernet, GameFirst III a LANGuard.

Deska podporuje také technologie quad-GPU SLI a 3-way CrossFireX, díky nimž lze připojit více grafických karet najednou. Novinka obsahuje dále dva konektory SATA Express, deset konektorů SATA 3.0, osm portů USB 3.0 a šest portů USB 2.0. Vybavena je i kompaktním modulem pro připojení mPCIe Combo III + 802.11ac / Bluetooth 4.0, který poskytuje bezdrátové technologie spolu se sloty mini PCI Express (mPCIe) a M.2 (10 Gb/s PCIe x2 a 6 Gb/s SATA).

Nový model od Asus nabízí samozřejmě i nejrůznější funkce k ochraně hráčů a jejich herních zařízení. Dvoudílné zpěvnění ROG Armor doplňuje silný plastový kryt ABS, který blokuje teplo z grafické karty a snižuje teplotu systému. Zadní deska SECC (elektricky pozinkovaná cívka válcovaná za studena) podpírá základní desku, aby se předešlo jejímu prohnutí, a využívá tepelných podložek k dosažení efektivnějšího odvodu tepla od klíčových součástí desky.

Deska se prodává za 8 060 Kč, resp. 292,99 euro s DPH. Balení obsahuje i kupón s plnou verzí aktuálního herního hitu Watch Dogs v hodnotě 1 299 Kč, resp. 47 euro.

 Do prodeje míří dobře vybavená základní deska Asus Maximus VII Formula
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama